Hangi Script Almalıyım?

beyler merhaba ilk defa script alacağım gümüş hesabı boostlamak için ve plugin işlerini fln bilmiyorum ilk defa alıp denicem sizce hangi scripti alayım

selamün aleyküm arkadaşlar 2-3 gündür arıyorum script falan daha önce hiç kullanmadım şuan valorant için hangi script öneriyorsunuz konuyu biraz okudum fakat herkes farklı birşey söylüyor ban yeme riski az olan ve çok pahalı olmayan script hangisi yardımcı olabilir misiniz

beyler merhaba ilk defa script alacağım gümüş hesabı boostlamak için ve plugin işlerini fln bilmiyorum ilk defa alıp denicem sizce hangi scripti alayım
Toir alabilirsin. Kullanımı diğer sclere göre daha kolay.

dc yok kral ben sana pm atayim

tamam kanka sen haklısın keşke toir için yazdığımı anlayabilseydin toire paste demedigimi nyrex gibi bir sürü sonunda sharp eki olan scriptlere paste dediğimi de anlardın ayrıca toirin neyini övüyosun bu kadar onu da anlamış değilim yalamakmış sorsam dogru düzgün birkaç tane script biliyorsun beni burada küçük düşürmeye çalışıyorsun ama lütfen senden bir rica var boş boş konuşma kankam bu muhabbet uzamasın senin bu yorumuna normalde yazı bile yazılmaz da bilmeyen arkadaşlar görecek şimdi haklı sanacaklar seni zaten şu yazıları okuyan az buz anlayan insan bu sc işlerinden bilir neyin kaliteli olup olmadığını o yüzden kapatıyorum bu mevzuyu burada bir daha konuşmayalım bu konu hakkında hadi kal sağlıcakla
Rubby bgx ile alakalı sorularim olucak PM atar misin yada DC den ekler misin Erol DRAUGS#0167

Arkadaşlar forumun kullanıcılarının çoğunun bilgisi var diye yazıyorum, bu konuyu açmak istedim çünkü hepsinin toplu bir şekilde eleştirildiği veya önerildiği bir konu göremedim hemde ileride alacak arkadaşlara yardımcı olur diye düşündüm, bende Lol de SC alacağım (TR sunucusunda oynayacağım) Aklımda belli başlı şeyler var siz hangi SC' yi önerirsiniz veya hangisinde sıkıntı yaşadınız bana belirtirseniz çok sevinirim konu altında. Başka önerileriniz varsa da açığım teşekkürler iyi forumlar.
1) Nyrex
2) Toir
3) BGX
4) LS
5) PentaSharp
ZENBOT olan başka bir tane var mı?。

Arkadaşlar forumun kullanıcılarının çoğunun bilgisi var diye yazıyorum, bu konuyu açmak istedim çünkü hepsinin toplu bir şekilde eleştirildiği veya önerildiği bir konu göremedim hemde ileride alacak arkadaşlara yardımcı olur diye düşündüm, bende Lol de SC alacağım (TR sunucusunda oynayacağım) Aklımda belli başlı şeyler var siz hangi SC' yi önerirsiniz veya hangisinde sıkıntı yaşadınız bana belirtirseniz çok sevinirim konu altında. Başka önerileriniz varsa da açığım teşekkürler iyi forumlar.
1) Nyrex
2) Toir
3) BGX
4) LS
5) PentaSharp
penta öneririm bayadır ud

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt