evet az once dt oldu tekrarxdaz önce bgx te herkes ban yedi pek tavsiye etmiyorum o yüzden.
Bu yüzden dt oluyor işte. 2017'den beri piyasada olan bir sc'nin yani toirin gelişmeme sebebi bu. Bunları ekletip detected mi olalım Yoksa soft undetectable özellikleri kullanıp uzun süre ban yemeden mi devam edelim. İkinci seçenek daha bir cazip gibi.Bgx kullanıyordum ban yedi detected olup o yüzden Toir dicem ama rakip ormancı ne kestiğini göstermiyor öyle sc lazim bana.
kral haftalik slot var mi trye almak istiyorum ama gorememistim haftaligiBu yüzden dt oluyor işte. 2017'den beri piyasada olan bir sc'nin yani toirin gelişmeme sebebi bu. Bunları ekletip detected mi olalım Yoksa soft undetectable özellikleri kullanıp uzun süre ban yemeden mi devam edelim. İkinci seçenek daha bir cazip gibi.
Neyse satın almak isterseniz:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu da platformun discord linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uğrarsanız discord'a bana da bi selam çakın. Moderatörüm orada.
Doğru söyleyeni dürüst olanı sevmiyor bu forum200 TL’ye orijinal Toir getirdik TR’ye hala BGX kullanıyonuz
Piyasa bitmiş