FiveM piyasası Legit & sc4m list 2023

Kanıt ortadayken halen iftira etmeniz gerçekten şaşırtıcı, Sucka hakkında iddianız ilgili
Henüz sucka kaynak kodunu yayınlamadan önce kendisinden bilgi ve gta5 pazarıyla ilgili bilgi almak için 10$ gibi düşük bir ödeme yapıldı.
Bunun dışında daha sucka paylaşmadan önce RAIDAIM'in prototip bir proje olarak geliştirildiğini zaten herkes biliyordu ki?
Burada sadece insanları kandırarak algı yapamazsınız bukadar basit. Zaten raidaim'in tanınırlığı ve bilinirliği bile yok ki?
Kim buradan ürün alsın ki? Fos iddialar sallamalar. Şansınızı başka zaman tekrar deneyin. Baylar ve bayanlar.
Merhaba öncelikle raidaimi ackdğinda 100 kiş vardi max oda saten serveri yeni acdiğin anlaminagelio sucka ta senin serverina gelip neden böyle birşey yapiyorsun dedi
adami banladin daha çok kanit var millete valorant spooferi satiom diye dolandirdiğin ss ler var fazla konuşma isdersen

Legit listdeki bir kişiyi nasıl scamlist'e göndermeliyiz. SkyProject'den tanıdık bir kişiyi getiriyorum.
Panic key nasıl yapılıyor banada bir öğretsene th3kenciğim. :

Burada reklam yapmayı bırakın. Yapacağın algı operasyona sadece gülüp geçiyorum.
bu sence bi scamliste atılma sebebi mi ?????
enazından sizin gibi Crâck yemiş forumlarda dolanan spooferler ile millete kitlemeden düzgün iş yapıyor

Takıldığın şey sadece bu internette public olan imgui kullanmak zaten amacı bu değil mi public bir imgui? kullanıla bilir.
public source kullanip satan kişimi bilinr buyrun raim aim kaynak kodlari
menünü normal hali
he bu arada elimde hayla ses kayin var mt benim abim
de bana yardim edioda
şuanda hastaa yatio yardım edemioda fazla zorlama bokkit

Legit listdeki bir kişiyi nasıl scamlist'e göndermeliyiz. SkyProject'den tanıdık bir kişiyi getiriyorum.
Panic key nasıl yapılıyor banada bir öğretsene th3kenciğim. :

Burada reklam yapmayı bırakın. Yapacağın algı operasyona sadece gülüp geçiyorum.
KANKA ÇOK AFEDERSİN DE ALGI OPERASYONU DİYORSUN KANDIRMA DOLANDIRMA ORTADA HALA ALGI DİYORSUN HARBİ YAZIKLAR OLSUN ALLAH ELİNİZE DÜŞÜRMESİN SİZ VE SİZİN GİBİLERDEN BIKTIK

menünü normal hali
de bana yardim edioda
Evet Public Source kullanıp satan kişi demişsiniz ama sizinle tanıştığımız zamanda Public bir Source değildi dediğimiz gibi onu nasıl yaptınız falan diyede kendimi hırpalayan ben değildim dimi? Sonradan Public bir Source olduktan sonra aramız bozuldu bunu sende iyi biliyorsun XD
KANKA ÇOK AFEDERSİN DE ALGI OPERASYONU DİYORSUN KANDIRMA DOLANDIRMA ORTADA HALA ALGI DİYORSUN HARBİ YAZIKLAR OLSUN ALLAH ELİNİZE DÜŞÜRMESİN SİZ VE SİZİN GİBİLERDEN BIKTIK
Affedersiniz de o zaman bende size iftira atayım arkanızdan sallayayım böyle böyle diye? o zaman siz öyle mi oluyorsunuz biz de bu yüzden savunuyoruz kendimizi.

menünü normal hali
de bana yardim edioda
MT gibi birisinden yazılım öğrenmek destek almak ne zamandan beridir suç olmuş olabilir ki?
İnsanlara detect bir şeyi satmak ve onlara bedavan paylaşıp banlanmalarına göz yummakta ne oluyor ki?

Ha şimdi siz dersiniz ki bu bizim değil buda yalan :
Video :

Rulling gibi birininde fivem piyasasında bu arkadaşlar yüzünden prestijini yerle bir ettiğini görmek üzücü :
İnsanlara detect bir şeyi verip daha sonra onlara unban saçma çabanız şaşırtıcı :
Aaa kusura bakmayın sayın burak bey burada olmanız istemezdik. Yapacak bir şey talihin cilvesi.

Evet Public Source kullanıp satan kişi demişsiniz ama sizinle tanıştığımız zamanda Public bir Source değildi dediğimiz gibi onu nasıl yaptınız falan diyede kendimi hırpalayan ben değildim dimi? Sonradan Public bir Source olduktan sonra aramız bozuldu bunu sende iyi biliyorsun XD

Affedersiniz de o zaman bende size iftira atayım arkanızdan sallayayım böyle böyle diye? o zaman siz öyle mi oluyorsunuz biz de bu yüzden savunuyoruz kendimizi.
Savunulacak bir tarafınız olsaydı emin olun ben sizi şahsi olarak savunurdum ama lifetime diye aldığım hile 1 ay sonra ürünün ömrü doldu denilerek piyasadan çekilince savunamıyorum maalesef

NE ANLATIYORSUN SİZ VE SİZİN GİBİLER İŞİNİ İYİ YAPAN İNSANLARA LAF ATARSINIZ ANCAK MİLLETİ KANDIRMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ SİZDEN KURTULUCAZ BU PİYASADAN SİLİNECEKSİNİZ BIKTI İNSANLAR SİZDEN AZCIK SAYGI

sen benim yazdiğim şeye cevap versen valo spoofer olayini anlat bakalim sen bi lütfen konuyu dağitmiyalim :))) he ek olarak bunu sen isdedin bro

MT gibi birisinden yazılım öğrenmek destek almak ne zamandan beridir suç olmuş olabilir ki?
İnsanlara detect bir şeyi satmak ve onlara bedavan paylaşıp banlanmalarına göz yummakta ne oluyor ki?

Video :

Rulling gibi birininde fivem piyasasında bu arkadaşlar yüzünden prestijini yerle bir ettiğini görmek üzücü :
İnsanlara detect bir şeyi verip daha sonra onlara unban saçma çabanız şaşırtıcı :
Aaa kusura bakmayın sayın burak bey burada olmanız istemezdik. Yapacak bir şey talihin cilvesi.

AHHAHAHAH burada FiveEyeden ban yemedğini gösderior maymun adam seni hata veridğini zannedion gercekden

Video :

dedected hile diyorsunda ozamanlar free unban diye birşey vardi glb skyda :)))

Video :

Basit bir ekleme yaptıkları hilede ücretsizdi unbanda burda insanlara boş algı yapma atacak kurşunun kalmadı başka yerlere saldırıyorsun bizim lifetime raidaim vardı onu bir ara teslim edersen sevinirim bu arada.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt