FiveM piyasası Legit & sc4m list 2023

Tamam'da adamların zaten ücretli sattığı bir şey yok unban hariç :D ücretsiz hile verdikleri zaman ücretsiz unban da veriyorlardı ki ücretli hileler bile banlanmama garantisi veremez bu sadece şahsi fikrim
Sadece ben şunu anlayamadım? affedersiniz ama 2 ayda projeyi kapatıp gittiler öyle bir şeyimiz olmadı raidaim hayla bir faaliyette Yurt Dışına Ticaret yapıyoruz. İsteyen bir Türk vatandaşımızda tabi ki ala bilir sadece yurt dışı diye bir şey yok illa gidip ticket aça bilirsiniz dediğim gibi itiraz ede bilirsiniz Anlayışla karşılıyoruz bunları zaten hem kendimizi düzeltmemiz için bir fikir vermişte oluyorsunuz. + olarak raidaim in ilk versiyonu diye link vermişsiniz oraya zaten sucka diye vatandaşın public ettiği bir source vermişsiniz.

Öncelikle Ben10 a laf attığın için zeka durumunu belli ettin Allah şifa versin Taraflı liste diyorsun dostum sen önce işini düzgün yapmayı öğrenmelisin . Çok garip bir kardeşe benziyorsun . Algı diyorsun senden Algıcı yok . SİZDEN BIKTIK KURTULACAZ SİZDEN MİLLETİ KANDIRMAYIN
Sizi zaten takmadığını söylemiş sadece bir şeyi abartılı söylüyorsunuz ve konuda sadece boş yorum yapmış gibi oluyorsunuz. Sadece (FAN BOY) olmayın bir şeyin olacaksanız da çok belli etmeyin bir şeyin (FAN BOY) Olduğunuzu :D

Dostum adamın bilgisine laf etmişsinde? burada crash sayesinde önlüyor demişsinde bilerek crash yemiyor zaten girdiği sunucuda fiveeye ile ban yesen bile tekrar gire biliyorsun :D ve public source kullanıyor ki arkadaşın kendisi farkı yok yani crash yeme problemi var aynı zamanda zaten kendisi belirtiyor orada lütfen asıl bilip bilmeden siz yazmayın.
2 tarafta public source kullanıyor skyprojectde kullanıyor olabilir fakat offsetlerin hepsi değişik + olarak imgui detect değil normal public imguilerde 2 günde bir ban yersin bu crash tamamen playere yapılan eylemlerden kaynaklı + olarak adam 10 saniye önceden fiveeye banı yemesi gerekiyor ama bypass olduğu için ban yemiyor sonrasında eylemlerden dolayı crash alıyor ve bu sadece 2 boost karşılığında verilen birşey yanı sen bunu para ile almıyorsun
O program ile aramda ve markamda bir ilişki yoktur. Bilgin olsunda ne yazdığını iyi bil istersen.
o zaman o programa karşı cevap verme kral

Sizi zaten takmadığını söylemiş sadece bir şeyi abartılı söylüyorsunuz ve konuda sadece boş yorum yapmış gibi oluyorsunuz. Sadece (FAN BOY) olmayın bir şeyin olacaksanız da çok belli etmeyin bir şeyin (FAN BOY) Olduğunuzu :D
FAN BOY KONUSU AÇILDIĞI İYİ OLDU KENDİSİ FAKE HESAPLARIYLA BERABER pardon YALAKALARIYLA BERABER BU KONUDA GÜCÜ YETMEDİĞİ İÇİN ÇOK KONUŞUYOR ANLAŞILAN SİZ DE GÜZEL YALAKASINIZ İŞİNİZİ İYİ YAPIYORSUNUZ AMA YETMEZ GERÇEKLERİ ÖRTEMEZSİNİZ BELLİ ETMEYİN BU KADAR AĞZI OLAN KONUŞUYOR SALIN ARTIK VAZGEÇİN BE MİLLETİ KANDIRMAKTAN BIKMADINIZ MI EDEP AZ EDEP

Sadece ben şunu anlayamadım? affedersiniz ama 2 ayda projeyi kapatıp gittiler öyle bir şeyimiz olmadı raidaim hayla bir faaliyette Yurt Dışına Ticaret yapıyoruz. İsteyen bir Türk vatandaşımızda tabi ki ala bilir sadece yurt dışı diye bir şey yok illa gidip ticket aça bilirsiniz dediğim gibi itiraz ede bilirsiniz Anlayışla karşılıyoruz bunları zaten hem kendimizi düzeltmemiz için bir fikir vermişte oluyorsunuz. + olarak raidaim in ilk versiyonu diye link vermişsiniz oraya zaten sucka diye vatandaşın public ettiği bir source vermişsiniz.
Öyle bir şey olduğunu kanıtlarsam özür dileyecek misiniz bu attığınız yorum ile alakalı.

2 tarafta public source kullanıyor skyprojectde kullanıyor olabilir fakat offsetlerin hepsi değişik + olarak imgui detect değil normal public imguilerde 2 günde bir ban yersin bu crash tamamen playere yapılan eylemlerden kaynaklı + olarak adam 10 saniye önceden fiveeye banı yemesi gerekiyor ama bypass olduğu için ban yemiyor sonrasında eylemlerden dolayı crash alıyor ve bu sadece 2 boost karşılığında verilen birşey yanı sen bunu para ile almıyorsun

o zaman o programa karşı cevap verme kral
Arwin sen ne yazdığından emin misin? Gerçekten kafan güzel? Pointer // Patternscan // PatternscanEx // Byte // Pattern // Roadmap gibi şeyleri araştır rica ediyorum.

Öyle bir şey olduğunu kanıtlarsam özür dileyecek misiniz bu attığınız yorum ile alakalı.
Bakın zaten siz ticket açıp veya bize özelden ulaşsaydınız fikrinizi saygı ile karşılardık ama buraya gelip bunları diyorsunuz? gidip ticket açsanız zaten telafinizi yapa bilirdik çok istiyorsanız gelip ticket aça bilirsiniz veya özelden ulaşa bilirsiniz.

Bakın zaten siz ticket açıp veya bize özelden ulaşsaydınız fikrinizi saygı ile karşılardık ama buraya gelip bunları diyorsunuz? gidip ticket açsanız zaten telafinizi yapa bilirdik çok istiyorsanız gelip ticket aça bilirsiniz veya özelden ulaşa bilirsiniz.
maalesef daha önce çok açtık fakat hile satıştan kaldırıldı dendi ürünün ömrü doldu dendi falan :D

maalesef daha önce çok açtık fakat hile satıştan kaldırıldı dendi ürünün ömrü doldu dendi falan :D
ah be arkadaşım keşke algı yapmaktan vazgeçsen olmaz mıydı? Bütün mesajı yayınlıyayımda gör bakalım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt