FiveM piyasası Legit & sc4m list 2023

NE ANLATIYORSUN SİZ VE SİZİN GİBİLER İŞİNİ İYİ YAPAN İNSANLARA LAF ATARSINIZ ANCAK MİLLETİ KANDIRMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ SİZDEN KURTULUCAZ BU PİYASADAN SİLİNECEKSİNİZ BIKTI İNSANLAR SİZDEN AZCIK SAYGI
Hiç kimseye laf attığımız yok? başka adını söylemek istemediğimiz markalar ilk baş atışmaya başlatıyor. kendimizin bir atışma başlattığımız yok ki buna da karşıyız.

MT gibi birisinden yazılım öğrenmek destek almak ne zamandan beridir suç olmuş olabilir ki?
İnsanlara detect bir şeyi satmak ve onlara bedavan paylaşıp banlanmalarına göz yummakta ne oluyor ki?

Ha şimdi siz dersiniz ki bu bizim değil buda yalan :
Video :

Rulling gibi birininde fivem piyasasında bu arkadaşlar yüzünden prestijini yerle bir ettiğini görmek üzücü :
İnsanlara detect bir şeyi verip daha sonra onlara unban saçma çabanız şaşırtıcı :
Aaa kusura bakmayın sayın burak bey burada olmanız istemezdik. Yapacak bir şey talihin cilvesi.

SİZİN GİBİ İNSANLAR YÜZÜNDEN NAMERDE MUHTAÇ KALDIK BIKTIK SİZDEN BIRAKIN ARTIK VAZGEÇİN BE

Savunulacak bir tarafınız olsaydı emin olun ben sizi şahsi olarak savunurdum ama lifetime diye aldığım hile 1 ay sonra ürünün ömrü doldu denilerek piyasadan çekilince savunamıyorum maalesef
Taraflı liste yapmanız şaşırtıcı, Fakat resmi olarak herhangi bir şey sağlayabilecek misiniz?
Eğer sağlayabilirseniz sizin sorununuzu çözmekte yardımcı olmak isterim. Fakat algı yapmanız hoş değil.
Ama yinede sizin sorununuzu dinlemek isterim. Lütfen sizin için uygunsa pazartesi günü raidaim bulaşabilir miyiz?
Yinede bu kadar şeye rağmen yardımcı olmaya çalışacağım.
sen benim yazdiğim şeye cevap versen valo spoofer olayini anlat bakalim sen bi lütfen konuyu dağitmiyalim :))) he ek olarak bunu sen isdedin bro

AHHAHAHAH burada FiveEyeden ban yemedğini gösderior maymun adam seni hata veridğini zannedion gercekden
Sadece gülüp geçiyorum. Bazen gerçekten komik oluyorsunuz. Fakat daha fazla sizlere kaybedecek zamanım yok.
Diğer arkadaşı kaale bile almıyorum. Ben10 izlemeye devam etsin.
Cobalt ekibiyle partnerlik yapılmış olabilir fakat sizi bu anlaşma ilgilendirmez.

MT gibi birisinden yazılım öğrenmek destek almak ne zamandan beridir suç olmuş olabilir ki?
İnsanlara detect bir şeyi satmak ve onlara bedavan paylaşıp banlanmalarına göz yummakta ne oluyor ki?

Ha şimdi siz dersiniz ki bu bizim değil buda yalan :
Video :

Rulling gibi birininde fivem piyasasında bu arkadaşlar yüzünden prestijini yerle bir ettiğini görmek üzücü :
İnsanlara detect bir şeyi verip daha sonra onlara unban saçma çabanız şaşırtıcı :
Aaa kusura bakmayın sayın burak bey burada olmanız istemezdik. Yapacak bir şey talihin cilvesi.

HAHAHAHAHAHAHAHA
Dostum bilgin yoksa şöyle şeyler yazma adam fiveeyeden banı eulen gibi crash ile engelliyor ve fiveeyeden ban yemiyor gelmişsin kanıt diye video atıyorsun :D :D :D
ve rullingi bizim yanımızda olduğu için kötülemişsin rulling skyprojectin başından beri yanımızdaydı sırf şuan ben battım sizide çekicem ayaklarına kaçıyorsun

Basit bir ekleme yaptıkları hilede ücretsizdi unbanda burda insanlara boş algı yapma atacak kurşunun kalmadı başka yerlere saldırıyorsun bizim lifetime raidaim vardı onu bir ara teslim edersen sevinirim bu arada.
Başka bir yere saldırdığımız yok? discord dan ulaşa bilirsiniz raidaim için çok zor değil ticket sistemimiz var :)

Taraflı liste yapmanız şaşırtıcı, Fakat resmi olarak herhangi bir şey sağlayabilecek misiniz?
Eğer sağlayabilirseniz sizin sorununuzu çözmekte yardımcı olmak isterim. Fakat algı yapmanız hoş değil.
Ama yinede sizin sorununuzu dinlemek isterim. Lütfen sizin için uygunsa pazartesi günü raidaim bulaşabilir miyiz?

Sadece gülüp geçiyorum. Bazen gerçekten komik oluyorsunuz. Fakat daha fazla sizlere kaybedecek zamanım yok.
Cobalt ekibiyle partnerlik yapılmış olabilir fakat sizi bu anlaşma ilgilendirmez.
cobalt ekibi ile anlaşma yapıldıysa neden spooferde bu spoofer crackdir yazısı çıkıp cobaltın kendi sitesine atıyor ??

HAHAHAHAHAHAHAHA
Dostum bilgin yoksa şöyle şeyler yazma adam fiveeyeden banı eulen gibi crash ile engelliyor ve fiveeyeden ban yemiyor gelmişsin kanıt diye video atıyorsun :D :D :D
ve rullingi bizim yanımızda olduğu için kötülemişsin rulling skyprojectin başından beri yanımızdaydı sırf şuan ben battım sizide çekicem ayaklarına kaçıyorsun
Dostum adamın bilgisine laf etmişsinde? burada crash sayesinde önlüyor demişsinde bilerek crash yemiyor zaten girdiği sunucuda fiveeye ile ban yesen bile tekrar gire biliyorsun :D ve public source kullanıyor ki arkadaşın kendisi farkı yok yani crash yeme problemi var aynı zamanda zaten kendisi belirtiyor orada lütfen asıl bilip bilmeden siz yazmayın.

İki tarafıda tanımıyorum umrumda olan tek şey CheatGlobal kullanıcılarının doğru yerlerden alışveriş yapması ben bu forumdan önce dreamfancy deydim o dönemlerde bu shopların hiçbirisi yoktu herşeyin SOMUT DELİLİ konumda mevcut tüm FiveM Türkiye piyasası şahit insanlar daha fazla zarar görmeden çekilmeniz en doğrusu olacaktır umarım daha iyi bir satış politikası benimsersiniz

Öncelikle Ben10 a laf attığın için zeka durumunu belli ettin Allah şifa versin Taraflı liste diyorsun dostum sen önce işini düzgün yapmayı öğrenmelisin . Çok garip bir kardeşe benziyorsun . Algı diyorsun senden Algıcı yok . SİZDEN BIKTIK KURTULACAZ SİZDEN MİLLETİ KANDIRMAYIN

Dostum adamın bilgisine laf etmişsinde? burada crash sayesinde önlüyor demişsinde bilerek crash yemiyor zaten girdiği sunucuda fiveeye ile ban yesen bile tekrar gire biliyorsun :D ve public source kullanıyor ki arkadaşın kendisi farkı yok yani crash yeme problemi var aynı zamanda zaten kendisi belirtiyor orada lütfen asıl bilip bilmeden siz yazmayın.
Tamam'da adamların zaten ücretli sattığı bir şey yok unban hariç :D ücretsiz hile verdikleri zaman ücretsiz unban da veriyorlardı ki ücretli hileler bile banlanmama garantisi veremez bu sadece şahsi fikrim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt