FiveM piyasası Legit & sc4m list 2023

bro tabi bende fixshopun kurucusu olsam bende mağzammi kötülemek isdemem ss varsa atarsan sevinirim free hile paylaşiyorum bunun neyi kötü acaba :d parayla satmam sizin gibi eyw lahda nebilm yani mad olma bro
İlk önce bir türkçeni düzelt,ikinci olarak biraz kendine ait şeyler yapmayı dene buna proje ismi dahil :d tüm piyasa biliyor senin işlevsiz birisi olduğunu fazla yoruma gerek yok.

bence kanıt olmayan konular kapatılmalı böyle bişey yazsam dahil bir soruydu yanlış anlaşılma olmuş kanıtsız birşey sunulmamalı.
ban dalgasından sonra cobalt olmasaydı unban bulmak daha zordu bunlardan prim kasmaya gerek yok.

Tüm scammerler yoruma toplanmış çermik sende büyük scammersin hepsi kanıtlı ve Yönetime sunuldu kanıtsız işlemler duyuru olarak geçilmez :D bu kadar uzak olmayın foruma menfaatiniz için forumu meşgul etmeyin lütfen

Tüm scammerler yoruma toplanmış çermik sende büyük scammersin hepsi kanıtlı ve Yönetime sunuldu kanıtsız işlemler duyuru olarak geçilmez :D bu kadar uzak olmayın foruma menfaatiniz için forumu meşgul etmeyin lütfen
5 aya yakın satış yapmıyorum dostum öyle bişey varsa kanıtı sunulmuşsa tamam zaten şuan satış yapmıyorum yapmamda ben fivem piyasasına ilk girdiğimde fivemi oynamayı bilmiyordum hala bilmiyorum ben sadece iş için girdim zevk için girdim para için değil ben fixshop ile eskiden çalışıyordum sorabilirsin hatta flexinglerle beraber işlerimizde oldu kimsenin hakkına geçmek istemeyiz geçmeyizde hani diğerlerini bilmem ama ben fixshopla iş yaptım flexingle iş yaptım hepsi hala dostlarım aziz bile dostumdur hiç bi şekilde sc4m atmadım.

İlk önce bir türkçeni düzelt,ikinci olarak biraz kendine ait şeyler yapmayı dene buna proje ismi dahil :d tüm piyasa biliyor senin işlevsiz birisi olduğunu fazla yoruma gerek yok.

merhaba ilk önce proje ismim seni ilgilendirmiyor ver herkez yapdiğim şeylerden menun
sen gelipburada kendı shopunu guardliyorsun biraz mad oldun glb

Arkadaşlar burda sadece FiveM piyasası ile alakalı tecrübelerimi sunuyorum amacım kimsenin ekmeğiyle oynamak değil gerekli kanıtlar da yönetime sunuluyor bir kısmı sunuldu hatta.

kendine ait şeyler yapmayı dene demişsin fakat siz daha loadere key auth ekliyemiyorken bu adam unban yapıyordu

Arkadaşlar burda sadece FiveM piyasası ile alakalı tecrübelerimi sunuyorum amacım kimsenin ekmeğiyle oynamak değil gerekli kanıtlar da yönetime sunuluyor bir kısmı sunuldu hatta.
fix shop konusunda katıldım spoofer aldım adamlardan haftalık çalışmadı destek vermedi üstüne beni darlıyosun diyip engel attı :D
@Scraptew1337 :D :D

fix shop konusunda katıldım spoofer aldım adamlardan haftalık çalışmadı destek vermedi üstüne beni darlıyosun diyip engel attı :D
buda kanıtı daha çok konuşma var hep geçiştirdi cevap vermedi vesaire vesaire en sonunda engel attı paranızı bu FixShop denen doglara kaptırmayın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt