FiveM piyasası Legit & sc4m list 2023

Legit listdeki bir kişiyi nasıl scamlist'e göndermeliyiz. SkyProject'den tanıdık bir kişiyi getiriyorum.
Panic key nasıl yapılıyor banada bir öğretsene th3kenciğim. :

Burada reklam yapmayı bırakın. Yapacağın algı operasyona sadece gülüp geçiyorum.

İlk önce bir türkçeni düzelt,ikinci olarak biraz kendine ait şeyler yapmayı dene buna proje ismi dahil :d tüm piyasa biliyor senin işlevsiz birisi olduğunu fazla yoruma gerek yok.
Türkçeden bahsediyon t yi küçük yazıon kanka ben anlamadım biz burda sizin scamleri mi konuşcaz türkçe kurallarını mı

İlk önce bir türkçeni düzelt,ikinci olarak biraz kendine ait şeyler yapmayı dene buna proje ismi dahil :d tüm piyasa biliyor senin işlevsiz birisi olduğunu fazla yoruma gerek yok.
İşlevsiz diyorsun ama Senden boş gereksiz işlevsiz birini görmedim . Sizin İnsanları kandırmanızı konuşsak sabaha kadar konuşuruz . Yazıklar olsun . Bir de insanlara dil uzatıyorsunuz Edep az biraz Edep

Legit listdeki bir kişiyi nasıl scamlist'e göndermeliyiz. SkyProject'den tanıdık bir kişiyi getiriyorum.

Burada reklam yapmayı bırakın. Yapacağın algı operasyona sadece gülüp geçiyorum.
SkyProject adlı grup sizler gibi ücretli sc4m atmıyor , Adamlar 2 boosta multihack ve unban dağıttı aylarca ben hiç bir shopa dahil bir insan değilim ama kimsenin de hakkını yiyemem

Adamlar bu kadar kanıt sundu senin bi tane kanıtın var mı dozdum

SkyProject adlı grup sizler gibi ücretli sc4m atmıyor , Adamlar 2 boosta multihack ve unban dağıttı aylarca ben hiç bir shopa dahil bir insan değilim ama kimsenin de hakkını yiyemem
Herhangi bir kanıtınız var mı acaba? Ben size kanıtla geldim. Eğer sunamıyorsanız konudan RAIDAIM markasını kaldırmanızı rica ediyorum.

Umarim bu bir şakadir hileni crackleyen bir adam senden neden panic key isdesin adam şuanda en büyük roblox hile sahibi he bu arada kanit burada

kullandiğin imgui

ve satişda bulunduğun hileni src si zaten public onu atmaya gerek yok iyi satişlar efendim :DDDD tabi sata bilirsen o hileyi hayla

Herhangi bir kanıtınız var mı acaba? Ben size kanıtla geldim. Eğer sunamıyorsanız konudan RAIDAIM markasını kaldırmanızı rica ediyorum.
Sizin ile alakalı alenen insanların parasına yatıyor diye bir ibare kullanılmadı sadece daha önce yaşattığınız şeyi yazdım zira buna tüm FiveM Türkiye piyasası da şahit gerekli kanıtlarda arşivden sunulacaktır illa ki sizden alışveriş yapmış birisi bana ulaşır bir kaç saate
Umarim bu bir şakadir hileni crackleyen bir adam senden neden panic key isdesin adam şuanda en büyük roblox sahibi he bu arada kanit burada

kullandiğin imgui

ve satişda bulunduğun hileni src si zaten public onu atmaya gerek yok iyi satişlar efendim :DDDD tabi sata bilirsen o hileyi hayla

he bu arada sunulmuş bile... @bootkit

Umarim bu bir şakadir hileni crackleyen bir adam senden neden panic key isdesin adam şuanda en büyük roblox hile sahibi he bu arada kanit burada

kullandiğin imgui

Kanıt ortadayken halen iftira etmeniz gerçekten şaşırtıcı, Sucka hakkında iddianız ilgili
Henüz sucka kaynak kodunu yayınlamadan önce kendisinden bilgi ve gta5 pazarıyla ilgili bilgi almak için 10$ gibi düşük bir ödeme yapıldı.
Bunun dışında daha sucka paylaşmadan önce RAIDAIM'in prototip bir proje olarak geliştirildiğini zaten herkes biliyordu ki?
Burada sadece insanları kandırarak algı yapamazsınız bukadar basit. Zaten raidaim'in tanınırlığı ve bilinirliği bile yok ki?
Kim buradan ürün alsın ki? Fos iddialar sallamalar. Şansınızı başka zaman tekrar deneyin. Baylar ve bayanlar.

kullandiğin imgui

1.nci olarak: Takıldığın şey sadece bu internette public olan imgui kullanmak zaten amacı bu değil mi public bir imgui? kullanıla bilir.
2.nci olarak: En Büyük Roblox h3le sahibi demişsiniz ama Roblox da h3le yapmak FiveM da yapmak çok farklı bir şey ve roblox mantığı kolay bir şey azcık 10dk nı versen yapa bileceğin bir şey çok büyütülecek kadar zor bir şey değil XD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt