FiveM piyasası Legit & sc4m list 2023

Flexingstore veya skyproject tavsiyemdir skyproject 200 tl den satıyormuş aylık unbanı zaten sc4m listteki spooferlerden biri demin patladı her zaman ki gibi :D
aim esp falan ne tavsiye edersin ben öyle çok hoplatma zıplatma sevmiyorum

Konuyu "Oyun Hilesi & Satış Alanı" kategorisinde sabitliyorum.Güncel tutmaya özen gösterirsen sevinirim.

1. Hx hx in soruce sini 250 dolarla anlaştık hx cracki discordumda paylaştığım için vermiyorum dedi paramıda aldı projemi vermedi.

2. FixShop yaklaşık 2 aydır milleti beklettiler ve millete key oluşturma paneli vericem diye ekstra para kaldırdı ve key panelide vermedi + olarak sp00fer reselline başlamadan önce unknowncheatsdeki fivem tx cleaneri unban diye paylaşdilar spoofer yolda diye sadece yukarıya fixshop yazıp buradada hwid reset panelini key acma paneli diye satişa sunuyorlar Cobalti alip satan "Defect" The best coder arkadaşımız tamamen keyi ben yazdım iddasina giriyor

3. Raidaim Sucka yakın zamanda bir hile kaynak kodu paylaşti bu BOOTKİT yani bizim dilimzde BOOKİT ne yaptı sizce o sourceyi alıp kendi hilesiymiş gibi sattı zaten fazla alan kişi yoktu . Hilesini çok kolay crackledim ve bedava piyasalara sundum

4. FlexingStore benim zaten ne dersem yalan olur kendi görüşünüze bağlı türk kullanıcılar icin pahalı onun icin SkyProjectdi Açtım

5. Ezmods kendisi iyi biri işini çok iyi yapıyor tek kişiye göre helal olsun

6. SkyProject yukardada belirttiğim gibi SkyPProjecte benim fazla bir şey diyemem herkesin kendi görüşü ama free bir hizmeti kötüleyen birisi çıkmaz diye düşünüyorum Türkler icin spoofer fiyatini 250 tl ye verilecek

bu arada feedbacking ve görüşün icin teşekür ederim
1.si ''SkyProject'' adlı proje isminin nereden geldiğini biliyorsun? skech kardeşim olmasa bu proje ismini bile bulamayacaktın.İnsanlar hakkında atıp tutmadan önce biraz özgüvenli ol ve yaratıcı işler yapmayı dene paster'ın tekisin böyle devam :D

az önce bir mesaj geldi yüklemeyi unutdum eski unbanci birsinden çermik diye bu mesaji attdi bana kahga atmakdan başka birşey yapilamaz
ürününü satmak icin başka shoplarin satin alğini söylüyor yazik
bu arada çermiği kötüledim yok tek kötülenen kşi fixshop böyle bir yalan attdiği icin

Son düzenleme:
Bu konuya detaylı bakıldığı zaman Legit list olarak belirttiğin 3 yerin 2'si aynı kişilere ait, ezmods'a bu konuda legit list konusunda zaten herkes güvenir.Flexing store'a bir yorum yapamam fakat Skyproject adlı projenin ismi dahl çalıntı, paste fivem hileleri paylaşıyorlar kullanan kişilerin zaten kendisine saygısı yok.sc4m list'e gelecek olursak dikkatimi çeken yerlerden birisi ''Fixshop'' bu mağazayı tanıyorum sc4m olayı döndüğünü düşünmüyorum defalarca satın alım yaptım sadece biraz gecikme payı var kimsenin apaçık tokatlandığına şahit olmadım.
Ve unutma ki sc4m list ve Legit list yorumu yapabilmen için bu yazdığın mağazaların hepsinden alışveriş yapman gerekiyor veya geçerli bir kanıtın olması gerekiyor.

Bu konuya detaylı bakıldığı zaman Legit list olarak belirttiğin 3 yerin 2'si aynı kişilere ait, ezmods'a bu konuda legit list konusunda zaten herkes güvenir.Flexing store'a bir yorum yapamam fakat Skyproject adlı projenin ismi dahl çalıntı, paste fivem hileleri paylaşıyorlar kullanan kişilerin zaten kendisine saygısı yok.sc4m list'e gelecek olursak dikkatimi çeken yerlerden birisi ''Fixshop'' bu mağazayı tanıyorum sc4m olayı döndüğünü düşünmüyorum defalarca satın alım yaptım sadece biraz gecikme payı var kimsenin apaçık tokatlandığına şahit olmadım.
Ve unutma ki sc4m list ve Legit list yorumu yapabilmen için bu yazdığın mağazaların hepsinden alışveriş yapman gerekiyor veya geçerli bir kanıtın olması gerekiyor.
bro tabi bende fixshopun kurucusu olsam bende mağzammi kötülemek isdemem ss varsa atarsan sevinirim free hile paylaşiyorum bunun neyi kötü acaba :d parayla satmam sizin gibi eyw lahda nebilm yani mad olma bro

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt