FiveM piyasası Legit & sc4m list 2023

ah be arkadaşım keşke algı yapmaktan vazgeçsen olmaz mıydı? Bütün mesajı yayınlıyayımda gör bakalım.
Arkadaşlara Türkçe mealini yapayim Dedect olan hilemi güncelleyemediğim için piyasadan çekip customerlerimi mağdur ediyorum sonra gelip olur olmadık kişileri forum sahibi ilan edip forumu karalıyorum bu forumu yedirmeyiz kardeşim yıllarımızı verdik.

maalesef daha önce çok açtık fakat hile satıştan kaldırıldı dendi ürünün ömrü doldu dendi falan :D
Dostum insan aldığı source zaten gelip ben başkasından satın aldım hiç kimse demez dimi doğru olarak? satış stratejisidir bu zaten doğal olarak evet raidaim i bir süreliğine ara verdik ama geri döndük şuan gelip telafi isteye bilirdiniz çok zor bir şey değil? Acaba Raidaim şuan son sürümünü kullandınız mı? da biliyorsunuz kesin konuşuyorsunuz atıp tutmak insanların arkasından kolay bir şey sallamak veya bende sizin arkanızdan atıp tutsam öyle mi oluyorsunuz acaba?

peki bu resimdeki şahis kim dur söyleiyeyim sucka suckanin dediği şey bu
yemin ederim ramazanda yalan söylüyor uk hesabima baka bilirsin galiba ismi SuckaTheSkid
ve sourceyi paylaşdim konu

ah be arkadaşım keşke algı yapmaktan vazgeçsen olmaz mıydı? Bütün mesajı yayınlıyayımda gör bakalım.
Yayınlasana aslan kardeşim gerçekler ortaya döküldüğünde sc4m değiliz diye kaçacak yer arıonuz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt