- İletişim
ASFGASDFGASDFGVBDAFGAFDGbilgisayarı falan kırıldığı yok daha geçen gün bunu ratladım ben pc si var yalan söylüyor
ASFGASDFGASDFGVBDAFGAFDGbilgisayarı falan kırıldığı yok daha geçen gün bunu ratladım ben pc si var yalan söylüyor
He afiyet olsun ozmn kk seyyar abinin kolu bacağı falan eksik mi peki ?dönerci değil aga seyyar mahallenin önüne çıkıyor her sabah evden hazırlıyor akşam sabah inip satıyor ısıtıp ekmek ekmek kesmiyor hazır hepsi
Niye ethereum kırılmazxauth mu kullanıyor reverse bilgisi olan kırar niye bu kadar yalıyosunuz anlamış değilimEeee Kırıldımı Bari ?
VMWareBu rezil rüsva, JNI olduğu insanların nefes alabildiğinden daha anlaşılabilir olan bir hileyi kırmak için az önce 55TL ye VDS aldım. O 55TL belki de döner yiyecektim, fakat şuanda bu ucubelerin beyinlerine bir Reverse Engineering işleminin sadece Debugdan oluşmadığını öğreteceğim.
NİVCRBEJBWXUWGCWMXWUXWWİCWJFİWNXSGXAHXJDEFSWJXSNJXWSVVMWare
Windows Sandbox
Döner parasıyla VDS almak
Ben değilim o kankabilgisayarı falan kırıldığı yok daha geçen gün bunu ratladım ben pc si var yalan söylüyor
HASKTR ANANI ALLAHH OLMMMMM BOSA GITTI PARA VDS SATIYORUM OCEANDAN ALDIM 1 AYLIK 2GB RAM 25GB DEPOLAMA 50TL PAPARA ALCAK VAR MIVMWare
Windows Sandbox
Döner parasıyla VDS almak
pcyi kırmasam var ya kankaKanka kırılacak bos bos havalı olmak için yazmayın bekleyin sadece
NİVCRBEJBWXUWGCWMXWUXWWİCWJFİWNXSGXAHXJDEFSWJXSNJXWSV
Ben değilim o kanka
yetkili banlamıycak olsa yazardım bişeylerde sen en iyisi ıraka dönKanka kırılacak bos bos havalı olmak için yazmayın bekleyin sadece
NİVCRBEJBWXUWGCWMXWUXWWİCWJFİWNXSGXAHXJDEFSWJXSNJXWSV
Ben değilim o kanka
?yetkili banlamıycak olsa yazardım bişeylerde sen en iyisi ıraka dön
havalı mı oldun simdi kankapcyi kırmasam var ya kanka
havalı oldum kanka bu arada cracktan anliyosan su konuya bir göz atsanız?
havalı mı oldun simdi kanka