Ethereum Client Crâck me

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

Al kanka kırdım ben (!)
birazdan gelir kendini havalı mı sanıyon falan der

Merhabalar konuyu yeni gordum - ahmetcevik.

oncelikle yorumlar kisminda olusan bos algi icin uzgunuz fakat ne yazik ki internette paylasilan hic bir yazilim kirilamaz degildir.

aslinda bu algiyi olusturan kisi ne ethereumu sevenler nede ethereumu sevmeyenler algiyi olusturan kisi 2-3 dakika minecraft oyunundan zevk alicak diye loaderlari buraya atip ortaligi birbirine katmasi ve insanlari kirmasi icin gaza getirmesi vesaire.

evet ethereum olarak craftrise piyasasina girerken herkese salladik bu yuzden bu kadar haterimiz var

bunun baslica sebepleri

yillarca parasini haketmeyen projelerle insanlarin paralarini yemeleriydi ve projemizde iddiali olmamizdi yok dedem dogurdu vds kapandi yazdan yaza farkli clientlerle gelmiyoruz.

tekrardan bos algi icin kusura bakmayin iyi forumlar hepinize

Merhabalar konuyu yeni gordum - ahmetcevik.

oncelikle yorumlar kisminda olusan bos algi icin uzgunuz fakat ne yazik ki internette paylasilan hic bir yazilim kirilamaz degildir.

aslinda bu algiyi olusturan kisi ne ethereumu sevenler nede ethereumu sevmeyenler algiyi olusturan kisi 2-3 dakika minecraft oyunundan zevk alicak diye loaderlari buraya atip ortaligi birbirine katmasi ve insanlari kirmasi icin gaza getirmesi vesaire.

evet ethereum olarak craftrise piyasasina girerken herkese salladik bu yuzden bu kadar haterimiz var

bunun baslica sebepleri

yillarca parasini haketmeyen projelerle insanlarin paralarini yemeleriydi ve projemizde iddiali olmamizdi yok dedem dogurdu vds kapandi yazdan yaza farkli clientlerle gelmiyoruz.

tekrardan bos algi icin kusura bakmayin iyi forumlar hepinize
ahmetcevik den güzel açıklama gelmiş <3

kanka ben senin yerinde olsam utanırım pcyi kırdım diyorsun tamam fakat eline ne geçtiyse Crâck me konusu acmissin profiline giriyorum geziyorum Crâck me konularindan baska yerde mesajın yok madem çok anlıyorsun bu işlerden crackledigin iki uc seyi at ethereumun Crâck halinide ruyanda gorursun artik.
Neyle crackleyeyim telefonla mı?

nedir bu ratcı velet ahmetin yalayıcısı olma sevdanız arkadaşlar bu kadar mı kendinize saygınız yok anlamadım gitti

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Blok oyunu için yapılmış bir hileye göre biraz fazla abartıyorsunuz. Adam açıklamasını yapmış üstüne söylenecek bir şey yok. Konuyu boşu boşuna upluyorsunuz ve boş tartışmalar yapıyorsunuz. "Sen kıramazsın" vb. vb. Bunları yapmanıza gerek yok. Kıracak adam bulur kırar zaten.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt