- İletişim
kubixd0victus bana discordunu verebilir misin
kubixd0victus bana discordunu verebilir misin
birazdan gelir kendini havalı mı sanıyon falan der
Al kanka kırdım ben (!)
sen kendini komik mi sanıyorsun derbirazdan gelir kendini havalı mı sanıyon falan der
ahmetcevik den güzel açıklama gelmiş <3Merhabalar konuyu yeni gordum - ahmetcevik.
oncelikle yorumlar kisminda olusan bos algi icin uzgunuz fakat ne yazik ki internette paylasilan hic bir yazilim kirilamaz degildir.
aslinda bu algiyi olusturan kisi ne ethereumu sevenler nede ethereumu sevmeyenler algiyi olusturan kisi 2-3 dakika minecraft oyunundan zevk alicak diye loaderlari buraya atip ortaligi birbirine katmasi ve insanlari kirmasi icin gaza getirmesi vesaire.
evet ethereum olarak craftrise piyasasina girerken herkese salladik bu yuzden bu kadar haterimiz var
bunun baslica sebepleri
yillarca parasini haketmeyen projelerle insanlarin paralarini yemeleriydi ve projemizde iddiali olmamizdi yok dedem dogurdu vds kapandi yazdan yaza farkli clientlerle gelmiyoruz.
tekrardan bos algi icin kusura bakmayin iyi forumlar hepinize
Neyle crackleyeyim telefonla mı?kanka ben senin yerinde olsam utanırım pcyi kırdım diyorsun tamam fakat eline ne geçtiyse Crâck me konusu acmissin profiline giriyorum geziyorum Crâck me konularindan baska yerde mesajın yok madem çok anlıyorsun bu işlerden crackledigin iki uc seyi at ethereumun Crâck halinide ruyanda gorursun artik.
puahahaha fannedir bu ratcı velet ahmetin yalayıcısı olma sevdanız arkadaşlar bu kadar mı kendinize saygınız yok anlamadım gitti
kanka istesende yapamayacaksın zaten anlamadınmı bunuNeyle crackleyeyim telefonla mı?