Ethereum Client Crâck me

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
KANKA DAHA UP OLMASIN ALLAH KORUSUN CRACKLERLER FELAN
noldu kanka kendini ezilmiş mi hissettin insanların satis konusu alta dusmesin diye dusunerek yazdigim seyi bana simdi mi atiyorsun ne kadar eziksin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konu ethereum olunca her zaman kötülemeye çalış tamammı

kırdınmı kanka sende
pcyi kirmis oda tam böyle c diskini acip dll cekicekken vds patlamis sonra yandaki pcsi birden alev almaya baslamis falan bana anlatti

konu ethereum olunca her zaman kötülemeye çalış tamammı

kırdınmı kanka sende
yoo konu ethereum olunca değil ortada yüzlerce paste hile yüzlerce src olan bi oyuna hile yapmak başarı sayılmamalı ben de rena free mesela sagoyla yaptığımı bilmeyen yok ama sago src sini 50 kat geliştirdim src yi konu açıp vercektim daha geliştirmiyorum diye sırf pasterlar hazırlanmasın diye acmiyorum. Şu cr ye hile yapan sözde yazılımcıları koy bi valorant hilesi yapma projesine yada cs yada basit internal bi aimbot colorbot. başını yapar

yoo konu ethereum olunca değil ortada yüzlerce paste hile yüzlerce src olan bi oyuna hile yapmak başarı sayılmamalı ben de rena free mesela sagoyla yaptığımı bilmeyen yok ama sago src sini 50 kat geliştirdim src yi konu açıp vercektim daha geliştirmiyorum diye sırf pasterlar hazırlanmasın diye acmiyorum. Şu cr ye hile yapan sözde yazılımcıları koy bi valorant hilesi yapma projesine yada cs yada basit internal bi aimbot colorbot. başını yapar
bahsettigin her sey cikartiliyor ama sen bilirsin

Merhabalar konuyu yeni gordum - ahmetcevik.

oncelikle yorumlar kisminda olusan bos algi icin uzgunuz fakat ne yazik ki internette paylasilan hic bir yazilim kirilamaz degildir.

aslinda bu algiyi olusturan kisi ne ethereumu sevenler nede ethereumu sevmeyenler algiyi olusturan kisi 2-3 dakika minecraft oyunundan zevk alicak diye loaderlari buraya atip ortaligi birbirine katmasi ve insanlari kirmasi icin gaza getirmesi vesaire.

evet ethereum olarak craftrise piyasasina girerken herkese salladik bu yuzden bu kadar haterimiz var

bunun baslica sebepleri

yillarca parasini haketmeyen projelerle insanlarin paralarini yemeleriydi ve projemizde iddiali olmamizdi yok dedem dogurdu vds kapandi yazdan yaza farkli clientlerle gelmiyoruz.

tekrardan bos algi icin kusura bakmayin iyi forumlar hepinize
sus la ratter

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt