Bilmiomki56
Gold Üye
- İletişim
Elime geçen clientleri paylaşıyorum 1 tane daha paylasicam500 tane minecraft Crâck isteği açmışsın kategoriyi mi sahiplenmeye calisiyosun anlamadim ki
Elime geçen clientleri paylaşıyorum 1 tane daha paylasicam500 tane minecraft Crâck isteği açmışsın kategoriyi mi sahiplenmeye calisiyosun anlamadim ki
bilgisayarı kırmasa alayını kırar parçalar da bilgisayarı kırmış ya500 tane minecraft Crâck isteği açmışsın kategoriyi mi sahiplenmeye calisiyosun anlamadim ki
EOJXEDWJWDEDWJWJXSGSNSWVWXSHOCNVVJİXNZABKHXSJSCNNCAZXG boş yapıyorlar onlarthemidayı götümle kırarım diyenler nerde gelsin kırsınlar hadi DD
Dostum Crâck isteği bu açın demiyorum ki içinde illa rat vardır zaten ne bekliyorsun ki?bilgisayarı kırmasa alayını kırar parçalar da bilgisayarı kırmış ya
-bu arada bu arkadaşın önceki açtığı Crâck konusunda loadera rat atmıştı sanırım bunda da olabilir fakat net bir şey söylemiyorum vtye bakılması lazım
AŞPQLKSKALQLWMSOLQMWMSOSLSMDOSPLDODS AYNEN KANKA ŞMQPWLSMLALSMDNAODMJDOWKXMDNDYanlış bakmadiysam kimse açmamış konuyu hepsi cöplükteydi Neyse Ethereum u biri attı bana bende de PC yok kırdığım için birşey yapamiyorum aklıma da Neden CheatGlobal e paylasmiyorum ki dedim bu kadar yani rathereum u crackleyip konu açmak isteyen indirsin cracklesin.
DW;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tahminlerim Ahmet çevik bu konuya başka hesapla yazacak veya can bozok yazacak.
Yorum mu kasiyorsun random atarakAŞPQLKSKALQLWMSOLQMWMSOSLSMDOSPLDODS AYNEN KANKA ŞMQPWLSMLALSMDNAODMJDOWKXMDND
ethereuma Crâck me konusu acmissin kiracak birini bul bakiyimYorum mu kasiyorsun random atarak
sen pek tekin bi arkadasa benzemiyosunbilgisayarı kırmasa alayını kırar parçalar da bilgisayarı kırmış ya
-bu arada bu arkadaşın önceki açtığı Crâck konusunda loadera rat atmıştı sanırım bunda da olabilir fakat net bir şey söylemiyorum vtye bakılması lazım
kuralları okuDostum Crâck isteği bu açın demiyorum ki içinde illa rat vardır zaten ne bekliyorsun ki?