Ethereum Client Crâck me

Yanlış bakmadiysam kimse açmamış konuyu hepsi cöplükteydi Neyse Ethereum u biri attı bana bende de PC yok kırdığım için birşey yapamiyorum aklıma da Neden CheatGlobal e paylasmiyorum ki dedim bu kadar yani rathereum u crackleyip konu açmak isteyen indirsin cracklesin. :D

DW;

VT;

Tahminlerim Ahmet çevik bu konuya başka hesapla yazacak veya can bozok yazacak. :)
Eeee Kırıldımı Bari ?

Bu rezil rüsva, JNI olduğu insanların nefes alabildiğinden daha anlaşılabilir olan bir hileyi kırmak için az önce 55TL ye VDS aldım. O 55TL belki de döner yiyecektim, fakat şuanda bu ucubelerin beyinlerine bir Reverse Engineering işleminin sadece Debugdan oluşmadığını öğreteceğim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu rezil rüsva, JNI olduğu insanların nefes alabildiğinden daha anlaşılabilir olan bir hileyi kırmak için az önce 55TL ye VDS aldım. O 55TL belki de döner yiyecektim, fakat şuanda bu ucubelerin beyinlerine bir Reverse Engineering işleminin sadece Debugdan oluşmadığını öğreteceğim.
55 tlye döner mi var kanka

bilgisayarı falan kırıldığı yok daha geçen gün bunu ratladım ben pc si var yalan söylüyor

Umarım Kıracak Birini Bulursun Dostum :)
Ethereum Bugüne Kadar Kırılmadıda Senin Açtığın Konuylamı Kırılcak ?
Ayrıca Can Bozok Yazmak İstese Zaten Ana Hesabından Yazar Neden Korksunki ?
NASI KIRILMADI QWew:qİŞDLWŞQKUIDYWQWDQ

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt