Satıyorum [Eternality DMA VAL] Aimbot (VisibleCheck) | WebRadar (Icon/Text) | Esp (StreamProof)

abi hiç ban yiyen var mı kullanicilardan banwave e falan yakalanan vs.

Sizler sormadan söyleyeyim GamerDoc' un Twitter Post' u sadece LurkerDMA kullanan kişileri etkiliyor. Yani Lurker Firmware kullandıysanız geçmiş olsun ban yediniz :D Eternality ürünlerini etkileyen bir durum yok. Zaten hiç LurkerDMA önermem birlikte de çalışmam.
Hayır, LambdaConcept kullanıyorum. Anlaşmalı olduğum DMA sağlayıcısı LeetDMA (enigma-x1). Lurker ürünlerinin optimizasyonu pek başarılı değil ve özellikleri de yetersiz, onlarla çalışmayı hiç düşünmedim :)

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sizler sormadan söyleyeyim GamerDoc' un Twitter Post' u sadece LurkerDMA kullanan kişileri etkiliyor. Yani Lurker Firmware kullandıysanız geçmiş olsun ban yediniz :D Eternality ürünlerini etkileyen bir durum yok. Zaten hiç LurkerDMA önermem birlikte de çalışmam.

8q7qxu2.jpg

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
GamerDoc: Lurker fw dtledik şimdi posta val ürünü olmayan Clutch ve Atomic' de eklerim bide fw satmayan Eternality ekliyim bişi yapmışım gibi gözükürüm hmm.. Çok zekiyim
Big Brain Meme GIF by Bayer 04 Leverkusen

Gamerdoc reel

Sizin logoyu niye koymuş ki oraya
Bilmiyorum Immortal/Lurker Firmware dt oldu diye diğer DMA sağlayıcılarını da eklemiş postuna. Firmware satmıyor olmama rağmen neden posta eklediği meçhul. Dt demek istemiş ama müşterilerin haberi yok tabi bu durumdan :D Garip yani

Son düzenleme:
Son VGK patch ile Clutch vb firmwareler için tüm winver sürümleri fixlendi. Artık DMA kullanmak istiyorsanız tamamen özel bypass içeren (whitelisted) firmware gerekiyor.
Bunlara ek olarak VGK/ACE' nin gelecekte/şuanda DMA için alacağı önemlerini Çindeki ortağım gönderdi/sızdırdı, bilgi almak isteyenler inceleyebilirler. (ACE Çindeki yeni Val sürümü için kullanılıyor Tencent sürümü.)

yYeIXJk.jpeg

IwqGw65.png

Son VGK patch ile Clutch vb firmwareler için tüm winver sürümleri fixlendi. Artık DMA kullanmak istiyorsanız tamamen özel bypass içeren (whitelisted) firmware gerekiyor.
Bunlara ek olarak VGK/ACE' nin gelecekte/şuanda DMA için alacağı önemlerini Çindeki ortağım gönderdi/sızdırdı, bilgi almak isteyenler inceleyebilirler. (ACE Çindeki yeni Val sürümü için kullanılıyor Tencent sürümü.)

yYeIXJk.jpeg

IwqGw65.png
çindeki vanguard sürümü sanırım normal olandan farklı bir sürüm kullanıyor loldeki gibi tencent yine bişeyler karıstırıyor :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt