DMA için bu mümkün değil. En fazla cihaz çalışmayabilir ama ban gibi durumlar olmaz.abi hiç ban yiyen var mı kullanicilardan banwave e falan yakalanan vs.
Hayır, LambdaConcept kullanıyorum. Anlaşmalı olduğum DMA sağlayıcısı LeetDMA (enigma-x1). Lurker ürünlerinin optimizasyonu pek başarılı değil ve özellikleri de yetersiz, onlarla çalışmayı hiç düşünmedim
Sizler sormadan söyleyeyim GamerDoc' un Twitter Post' u sadece LurkerDMA kullanan kişileri etkiliyor. Yani Lurker Firmware kullandıysanız geçmiş olsun ban yediniz Eternality ürünlerini etkileyen bir durum yok. Zaten hiç LurkerDMA önermem birlikte de çalışmam.
GamerDoc: Lurker fw dtledik şimdi posta val ürünü olmayan Clutch ve Atomic' de eklerim bide fw satmayan Eternality ekliyim bişi yapmışım gibi gözükürüm hmm.. Çok zekiyim
Sizin logoyu niye koymuş ki orayaGamerDoc: Lurker fw dtledik şimdi posta val ürünü olmayan Clutch ve Atomic' de eklerim bide fw satmayan Eternality ekliyim bişi yapmışım gibi gözükürüm hmm.. Çok zekiyim
Bilmiyorum Immortal/Lurker Firmware dt oldu diye diğer DMA sağlayıcılarını da eklemiş postuna. Firmware satmıyor olmama rağmen neden posta eklediği meçhul. Dt demek istemiş ama müşterilerin haberi yok tabi bu durumdan Garip yaniSizin logoyu niye koymuş ki oraya
çindeki vanguard sürümü sanırım normal olandan farklı bir sürüm kullanıyor loldeki gibi tencent yine bişeyler karıstırıyorSon VGK patch ile Clutch vb firmwareler için tüm winver sürümleri fixlendi. Artık DMA kullanmak istiyorsanız tamamen özel bypass içeren (whitelisted) firmware gerekiyor.
Bunlara ek olarak VGK/ACE' nin gelecekte/şuanda DMA için alacağı önemlerini Çindeki ortağım gönderdi/sızdırdı, bilgi almak isteyenler inceleyebilirler. (ACE Çindeki yeni Val sürümü için kullanılıyor Tencent sürümü.)