Satıyorum [Eternality DMA VAL] Aimbot (VisibleCheck) | WebRadar (Icon/Text) | Esp (StreamProof)

normal arduinolar veya internal ud olan hilelerde çok report yendiğinde manuel ban yeniyor reportdan yani hesap banı. şimdi pc de exe vs calısmayacağı için oyuna dayalı bu ban olayı kalkmış mı oluyo yoksa yine varmı reporta dayalı manuel ban benim bildiğim riot amca pc tarıyo o yüzden soruyorum
Çok report yiyince manuel ban gibi bir durum hiç görmedim :) Manuel kontroller Top5000' den sonra başlar ve reporta bağlı değil. Ve hayır DMA' da böyle sorunlar olmaz. Legit oynadığın sürece sonsuza kadar güvendesin.
Teşekkürler

doc un paylaştığı dma fix olayı falan sizi etkiledi mi hocam

doc un paylaştığı dma fix olayı falan sizi etkiledi mi hocam
Hayır. Firmware bypass kullanıyorum, ama firmware bypass kullanmayanlar için 2004 sürümünden 1909' a geçmeleri gerekti. Zaten 1 yıldır sürekli sürüm düşürüyorlar yeni bir şey değil. Neden öyle bir paylaşım yaptı onu da anlamadım açıkçası :D

cok tuzlu bu hile. indirim yokmu?

öncelikle çok güzel bir hile yapmışınız elinize sağlık anladığım kadarıyla bütün cg ailesi tarafından çok beğenildi ve başırılarınız devamını dilerim benim bir tane sorum var konuyla ilgili pek fazla bilgim olmadığı için soruyorum ilk olarak bende 3-4 tane çok sağlam pc var bunların 2 tanesi laptop şimdi oyun oynacığımız pc de herhangi bir yazılım kurmuyoruz hileyi aktif etmek için başka bir pc kullanıyoruz peki hileyi kurmak için kullandığımız bilgisayarı artık başka bir iş kullanamam doğrumudur şimdiden teşekür ederim

Hocam hile çok sağlam 2.bilgisayar olarak benim diğer bilgisayarım çok sağlam değil onu kullanabiliyor muyuz mesela

öncelikle çok güzel bir hile yapmışınız elinize sağlık anladığım kadarıyla bütün cg ailesi tarafından çok beğenildi ve başırılarınız devamını dilerim benim bir tane sorum var konuyla ilgili pek fazla bilgim olmadığı için soruyorum ilk olarak bende 3-4 tane çok sağlam pc var bunların 2 tanesi laptop şimdi oyun oynacığımız pc de herhangi bir yazılım kurmuyoruz hileyi aktif etmek için başka bir pc kullanıyoruz peki hileyi kurmak için kullandığımız bilgisayarı artık başka bir iş kullanamam doğrumudur şimdiden teşekür ederim
Teşekkür ederim. Hile çalışırken başka işlemlerde yapabilirsiniz tabi ki.
Hocam hile çok sağlam 2.bilgisayar olarak benim diğer bilgisayarım çok sağlam değil onu kullanabiliyor muyuz mesela
Windows çalışıyorsa sıkıntı yok, 4 gb ram / 4 core cpu yeterli.

Birkaç ay önce Valorant için yaptığım DMA ürününü Türkiye pazarında da paylaşmaya karar verdim.
Sadece Valorant ile sınırlı değil, şuanda Apex/CS:GO içinde aktif ürünler mevcut fakat public olarak henüz satışa sunmadım.
DMA' nın ne olduğunu bilmiyorsanız yakında açıklama yazacağım.

GAMESTREAM/HID DEVICE GEREKTIRMEZ!

Her şeyden önce Loader W10/W11 destekler. Oyun bilgisayarınız için 1909 veya daha düşük sürüm gerekir.

AimBot
Enable
Key
Visible Check (Inc. Smoke Check)
Team Check
Bone (Head/Nearest)
Fov
Smooth (Min/Max)
Kill Delay
Aim Time
Interval
RCS Enable
RCS Delay
RCS Scale (X/Y)
Weapon Config (Inc. Abilities)

WebRadar
Enable
Gui Style (Text/Icon)
Rotate Stlye (Static/ViewAngle)
Center Style (Map/Player)
Maps (All Maps)
Mobile Device Support (All devices connected to same net)

Visuals
Enable
ESP Box
ESP Health
ESP Weapon (Text/Icon)
ESP Agent (Text/Icon)
FullScreen Support
Strem Proof (OBS/ShadowPlay)

Settings
Config System (Auto Load/Save)
Debug Console
Background Alpha

About Invite
In order to receive Invite, you only need to approve your DMA Device.
Reach out on Discord.

Discord
Eternality#9223

Price
100€ per month (2.000 TL)​

Inow, that looks good, but afraid of vanguard sistem

merhabalar bu device destekliyormu ? hangi device almak gerekiyor

merhabalar bu device destekliyormu ? hangi device almak gerekiyor
LeetDMA ile ortağım zaten, web üzerinden almaktansa benden alırsanız 250€ türklere özel fiyattır. Kısacası evet destekliyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt