Burada da paylaşayım dedim ^-^
DMA asla bitmez.
Burada da paylaşayım dedim ^-^
DMA asla bitmez.
Teşekkür ederim. Pek oyun oynamadığım için gameplay videosu gelmesi biraz zor Ama belki türk müşterilerden rica edersem çekerler.Hocam tam bir oynanış videosu gelir mi çok hoş gözüküyor
Son Patch ile bunu yaptılar zaten, bundan önce public cfw' ler (Clutch vb) ile 1909 sürümü gerekirken artık onlarda da çalışmıyor çünkü her winver için artık bu cfw' ler fixlendi. Ama sadece müşterilerle bir method paylaştım ve oynamaya devam ediyorlarhocam valorant eğer dmanın çalıştığı windows sürümünün desteğini kesersede bitmezmi dma
güzel hocam o zaman bizede elinize sağlık demek düşer iyi forumlarSon Patch ile bunu yaptılar zaten, bundan önce normal firmwareler (Clutch vb) ile 1909 sürümü gerekirken artık onlarda da çalışmıyor. Ama sadece müşterilerle bir method paylaştım ve oynamaya devam ediyorlarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirvs vs diye gidiyor. Tabi bu geçici bir çözüm, eninde sonunda tüm müşterilerin daha firmware almaları gerekecek. Belki firmware satarım ama sanmıyorum.
Teşekkür ederim. Pek oyun oynamadığım için gameplay videosu gelmesi biraz zor Ama belki türk müşterilerden rica edersem çekerler.
Son Patch ile bunu yaptılar zaten, bundan önce public cfw' ler (Clutch vb) ile 1909 sürümü gerekirken artık onlarda da çalışmıyor çünkü her winver için artık bu cfw' ler fixlendi. Ama sadece müşterilerle bir method paylaştım ve oynamaya devam ediyorlarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirvs vs diye gidiyor. Tabi bu geçici bir çözüm, eninde sonunda tüm müşterilerin daha iyi firmware almaları gerekecek. Belki firmware satarım ama sanmıyorum.
Bu postu okursanız gerekli bilgileri yazmıştım.''Firmware'' dediğiniz şey nedir tam olarak
Teşekkürler.Hayırlı olsun bro hayırlı satışlar
Senin loaderı nerden buldular ki acabaEvet APEX konusunda yazmıştı zaten bende müsaade etmek istemedim, paylaşsın diye konu açtım ama o da kapatıldı direkt. Bende saldım sonra zaten vaktim yok böyle şeylere
(Zaten Loader' a nasıl ulaştığı da meçhul)
Teşekkürler ^-^