Satıyorum [Eternality DMA VAL] Aimbot (VisibleCheck) | WebRadar (Icon/Text) | Esp (StreamProof)

Müsait olmadığım için bi türlü yazamadım ama kısa olarak, açılımı "Direct Memory Access" diye geçer. DMA memory için Okuma/Yazma veya Oluşturma işlemlerini yapabilir. Bu memory verilerini daha Cached olmadan yapabilir. Bu şu demek; CPU, ram' den gelen veriyi işlemek için ön belleğe almadan önce değiştirebilir, tabi doğru kullanılmadığı zaman Yazma ve Oluşturma işlemlerinde önbellekte tutarsızlık yapabilir. Mavi ekran yiyebilir :D Tabi bizim bu işlemleri yapmamızı sağlayan şey PCI mimarisidir. Diğer mimarilerden farklı olarak veri yolunun kontrolünü sağlar ve veri kontrol yolunun yöneticiliğini üstlenebilir (yani sistem belleğine Okuma/Yazma taleplerinde bulunmamızı sağlar). Bazı kişiler bunun donanım tabanlı olduğu için çok yavaş olacağını vs düşünüyor ama bu tamamen yanlış. DMA doğru optimizasyon ile 1ms çalışır, tamamen kodunuza bağlıdır.

Peki DMA neden hileler için kullanılıyor?
Bunun ilk nedeni tabi ki güvenlik. Ama bu güvenliği sağlayabilmesinin nedeni Custom Firmware flush edebilmemizdir. Firmware ise kısaca cihazı DMA olarak değil de örnek olarak Ethernet kartı olarak göstermemizi sağlar. Aynı zamanda O/I verilerini de spooflayabilir veya tamamen boş bırakabiliriz. Eğer Custom Firmware kullanmazsanız BE/EAC/VGK gibi büyük şirketlerin anti-hileleri bu cihazları algılayabilir, bu yüzden DMA cihazı aldığını gibi Custom Firmware' de almanız önerilir :)

DMA sonsuza kadar güvenli kalır mı?
Aslında bunun kısa bir cevabı var; Firmware algılanmadığı sürece ve hile doğru kodlandıysa sonsuza kadar kullanabilirsiniz. (Firmware algılanması eğer kişi bunu public olarak paylaşırsa mümkün olur. Veya aynı Firmware 100 kişi tarafından kullanılır ve anti-hile sağlayıcısının dikkatini çekip önlem alırsa mümkün olabilir. Fakat bu tür durumlarda yeni bir Custom Firmware işi kolayca çözer)

Peki Anti-Hileler DMA için bir önlem alamaz mı?
Aslında alabilirler ve alıyorlar. Örnek olarak VGK' dan bahsedelim; Windows, Intel ve AMD' nin ortak geliştirmesi olan IOMMU/VT-D (Anti DMA Attack) kontrolünü açarak DMA' nın çalışmasını engelleyebiliyor. Fakat yine IOMMU kontrolünü Firmware ile atlayabiliyoruz, tabi bu normal Custom Firmware' lerden daha pahalı oluyor. Ama bir kere yaptıktan sonra dönüp çokta bakmanız gerekmiyor. Tabi ki bu kusursuz bir sistem değil, winver 2004 ve altı sistemlerde şuanda IOMMU aktif edemediği için bu denli bypass gerektiren bir Firmware gerekmiyor. Basit bir Custom Firmware ile rahat bir şekilde oynanıyor.

Pek vaktim olmadığı için kısaca anlattım, daha geniş bir zamanda bu postu güncellerim veya yeni yazarım bilemem :D İyi forumlar
vay anasını sayın seyirciler kral neymiş bu dma ya böyle gerçekten harikulade bir olaymış emek gösterip bu kadar yazman bile yeterli benim için çok teşekkür ederim ellerine emeklerine sağlık

gamerdoc attıgı tweetde dma yı fixlediğini söylemişti durum nedir hocam

Satın alma yöntemleri nedir? LTC ile satın alınabilir mi

4 gb ramli 4 çekirdekli işlemciye sahip laptop alsam kullanabilirmiyim hocam programı 2 pc ya sonuçta laptopda buna dahilmidir.
Asıl aklıma takılann ban vs durumu olmucakya ilk pcde birşey calısmadıgı için boost yapsak reportdan ban yermiyiz ? arkada bişi çalısmıo sonucta

lolshan varsa isin icinde saglamdir.

Bu ne ilginç bir olaymış böyle bir mimariyi görüp kendin inşa etmekte takdir edilesi gerçekten sağlam tecrübe ve taş4k

distrokid de "634 Euro " bakiyem duruyor çekip buna mı yatırsam aklımla oynadın

bu konuyu nasıl kaçırdım zamanında vay be

4 gb ramli 4 çekirdekli işlemciye sahip laptop alsam kullanabilirmiyim hocam programı 2 pc ya sonuçta laptopda buna dahilmidir.
Asıl aklıma takılann ban vs durumu olmucakya ilk pcde birşey calısmadıgı için boost yapsak reportdan ban yermiyiz ? arkada bişi çalısmıo sonucta
Windows çalıştırması yeterli, laptop/desktop dahil. DMA ürünlerinde ban diye bir konu yok diyebiliriz. Sadece firmware ile ilgili bir sorun olursa ban yiyebilirsin ama bu da custom firmware kullandığın sürece pekte mümkün değil. Ve hayır boost için kullanıma da uygun ban yemezsin, bir fark yok.
lolshan varsa isin icinde saglamdir.
Teşekkürler ^-^
Bu ne ilginç bir olaymış böyle bir mimariyi görüp kendin inşa etmekte takdir edilesi gerçekten sağlam tecrübe ve taş4k

distrokid de "634 Euro " bakiyem duruyor çekip buna mı yatırsam aklımla oynadın

bu konuyu nasıl kaçırdım zamanında vay be
Yakın bir gelecek olmasa da, ileride DMA çok daha popülerleşecektir. Bu yüzden bütçesi olan arkadaşlara şimdiden bu işe girmelerini tavsiye ederim. Ama tabi ki bu bir nebze zevk meselesi gibi, tamamen güvende olmak isteyen kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Güvenliği herhangi bir donanıma bağlı kalmadan da yapabilirsiniz, tabi anti-hile güncelleme aldığında bu durum bozulabilir. DMA' da böyle bir sorun mümkün değil.

Son düzenleme:
Windows çalıştırması yeterli, laptop/desktop dahil. DMA ürünlerinde ban diye bir konu yok diyebiliriz. Sadece firmware ile ilgili bir sorun olursa ban yiyebilirsin ama bu da custom firmware kullandığın sürece pekte mümkün değil. Ve hayır boost için kullanıma da uygun ban yemezsin, bir fark yok.

Teşekkürler ^-^

Yakın bir gelecek olmasa da, ileride DMA çok daha popülerleşecektir. Bu yüzden bütçesi olan arkadaşlara şimdiden bu işe girmelerini tavsiye ederim. Ama tabi ki bu bir nebze zevk meselesi gibi, tamamen güvende olmak isteyen kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Güvenliği herhangi bir donanıma bağlı kalmadan da yapabilirsiniz, tabi anti-hile güncelleme aldığında bu durum bozulabilir. DMA' da böyle bir sorun mümkün değil.
normal arduinolar veya internal ud olan hilelerde çok report yendiğinde manuel ban yeniyor reportdan yani hesap banı. şimdi pc de exe vs calısmayacağı için oyuna dayalı bu ban olayı kalkmış mı oluyo yoksa yine varmı reporta dayalı manuel ban benim bildiğim riot amca pc tarıyo o yüzden soruyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt