Satıyorum [Eternality DMA VAL] Aimbot (VisibleCheck) | WebRadar (Icon/Text) | Esp (StreamProof)

çindeki vanguard sürümü sanırım normal olandan farklı bir sürüm kullanıyor loldeki gibi tencent yine bişeyler karıstırıyor :D
Çindeki VGK sürümü tamamen aynı. Tabi şuanda sadece var daha VGK eklemediler ama birlikte çalışıp ' yi daha da geliştirip oyunu BETA' dan çıkartacaklar gibi duruyor :D

Çindeki VGK sürümü tamamen aynı. Tabi şuanda sadece var daha VGK eklemediler ama birlikte çalışıp ' yi daha da geliştirip oyunu BETA' dan çıkartacaklar gibi duruyor :D
yukarda paylaştığın roadmap'e göre eğer sadece whitelist dmalar'a izin verilecekse bundan sende etkilenmeyecek misin ?

yukarda paylaştığın roadmap'e göre eğer sadece whitelist dmalar'a izin verilecekse bundan sende etkilenmeyecek misin ?
Clutch vb firmwareler kullanmıyorum, firmware bana ait. Yani beni etkileyen bir şey yok her şey tıkırında :D Ama bu daha çok müşterileri etkiliyor, artık VGK için bypass içeren firmware almaları lazım.

discorda bakar mısınız hocam

bi ara mahir sahte Crâck ekran resmi atmıştı hatırlıyormsn xD tam bi rezilik 100 dolar satılan bi ürün Crâck atıcaksn birde paylaşmicaksn senin cevabndan sonra cevap bile veremedi böyle rezil durumlara müsade etme adam daha Crâck atığına dair video bile atmadan sucsess ekranı atıyor acınası bi durum bide reverser tagı olan biri XD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hayırlı satışlar

bi ara mahir sahte Crâck ekran resmi atmıştı hatırlıyormsn xD tam bi rezilik 100 dolar satılan bi ürün Crâck atıcaksn birde paylaşmicaksn senin cevabndan sonra cevap bile veremedi böyle rezil durumlara müsade etme adam daha Crâck atığına dair video bile atmadan sucsess ekranı atıyor acınası bi durum bide reverser tagı olan biri XD
Evet APEX konusunda yazmıştı zaten bende müsaade etmek istemedim, paylaşsın diye konu açtım ama o da kapatıldı direkt. Bende saldım sonra zaten vaktim yok böyle şeylere :D
(Zaten Loader' a nasıl ulaştığı da meçhul)
hayırlı satışlar
Teşekkürler ^-^

Son düzenleme:
Evet APEX konusunda yazmıştı zaten bende müsaade etmek istemedim, paylaşsın diye konu açtım ama o da kapatıldı direkt. Bende saldım sonra zaten vaktim yok böyle şeylere :D
(Zaten Loader' a nasıl ulaştığı da meçhul)

Teşekkürler ^-^
niye öyle yaptı biliyormsn pirim icin bakın işte bunu bile eziyorum gibisinden yaptığı tek şey koruma yapmasını bilmeyenleri ezip gecmek 100 Dolar Verdide Loader Aldı Senin :brainfree:olay Orda Zaten neyrex de hadi bi konusunu ac niye acamıyorsun xD ? Deil mi? Nyrexde Konusunu Aç Sucess Resmi Gönder Niye Göndermiyor ? Kimse İnanmaz Diye işini biliyor O yüzden Böyle Bi Konu Bile Acma Zaten Crâck Atan Kişi Video Atar c++ bi copy paste menü "Suceses" :D Neyse Bu Kadar Yeterli Kankam Sen Anlandın Anlicanı Mahire Ağır Geldi "Dildon" Senin Konu Bile Açamadı XD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt