dma turkey satış yapıyor orada da 10 bin tl tanesi parçalarınsarı siteye bakın hocam orada bulunur belki başka yerde de ikinci el olarak satılır mı bilmiyorum açıkçası
dma turkey satış yapıyor orada da 10 bin tl tanesi parçalarınsarı siteye bakın hocam orada bulunur belki başka yerde de ikinci el olarak satılır mı bilmiyorum açıkçası
hocam fiyatlar böyle yani bir şey yapamazsınız ya alacaksınız ya da para biriktireceksiniz farklı bir seçeneği yokdma turkey satış yapıyor orada da 10 bin tl tanesi parçaların
parayla alakası yok kankam yukarda yazdım zatenhocam fiyatlar böyle yani bir şey yapamazsınız ya alacaksınız ya da para biriktireceksiniz farklı bir seçeneği yok
para ile alakası yoksa gidin alın o zaman ne demek para ile alakası yok türkiye için fiyatlandırmalar bu yüzden paramız değersiz olduğu için bu fiyatlar bandında satılıyor zaten siz daha uyguna arıyorsanız belki orada vardır diyerek sarı siteye bakın dedim parayla alakası yoksa dediğiniz gibi gidin alın hocam elinizi kolunuzu bağlayan mı var ederinden fazla fiyat vermek istemiyorum diyorsunuz da ederi zaten bu daha düşüğe olsa alabilirdinizparayla alakası yok kankam yukarda yazdım zaten
sen al dedin diye alıcam ederinden niye daha fazla veriyim bi ürüne kafan basmıyo galiba satan olursa alırım satan olmazsa almam bukadar basit dma alıcam diye oramı buramı yırtmıyorum yanipara ile alakası yoksa gidin alın o zaman ne demek para ile alakası yok türkiye için fiyatlandırmalar bu yüzden paramız değersiz olduğu için bu fiyatlar bandında satılıyor zaten siz daha uyguna arıyorsanız belki orada vardır diyerek sarı siteye bakın dedim parayla alakası yoksa dediğiniz gibi gidin alın hocam elinizi kolunuzu bağlayan mı var ederinden fazla fiyat vermek istemiyorum diyorsunuz da ederi zaten bu daha düşüğe olsa alabilirdiniz
ben yırtıyorsunuz demedim hocam ederinden fazlasına satılmıyor paranızın değeri olmadığı için bu fiyatlara satılıyor diyorum idrak yolu enfeksiyonunuz mu var anlamıyorum ben size hemen bugün alın illa alacaksınız demedim alabileceğiniz opsiyonları sundum o kadar neyse "ederinden azina" bulursunuz inşallah diyelim satacak birisi vardır belki forumda size 2. el satarsen al dedin diye alıcam ederinden niye daha fazla veriyim bi ürüne kafan basmıyo galiba satan olursa alırım satan olmazsa almam bukadar basit dma alıcam diye oramı buramı yırtmıyorum yani
"ederinden niye daha fazla veriyim" düşüncesi ile türkiye'de yaşıyorsan hiç ürün almamanız lazım iyi günler.sen al dedin diye alıcam ederinden niye daha fazla veriyim bi ürüne kafan basmıyo galiba satan olursa alırım satan olmazsa almam bukadar basit dma alıcam diye oramı buramı yırtmıyorum yani