- İletişim

cok mantıklı bayadır bakmıyordum konu bıle guncel degıl yarın guncellıycem![]()
![]()
Satış konunda olan ürünün görseli hocam, şuan sattığın ürünün fotoğrafını atarsan o zaman anlarız anca
cok mantıklı bayadır bakmıyordum konu bıle guncel degıl yarın guncellıycem![]()
![]()
Satış konunda olan ürünün görseli hocam, şuan sattığın ürünün fotoğrafını atarsan o zaman anlarız anca
Aynı kart bu arada sadece fuser minicok mantıklı bayadır bakmıyordum konu bıle guncel degıl yarın guncellıycem![]()
hocam 1 tane kart 10k ve fuserde 10k bunun fwsi var cartı curtu var çok pahalı o yuzden bana gore daha uyguna satan varsa ondan alacagım 2 el falan fark etmezrica ediyorum 75t dma card diyip durmayın fenalık geçirecem 35t dma al geç hocam lütfen dichen fuser bir de hazır set halinde arduino aldın mı tamamdır ben de dma kullanıyorum ve 35t kullanıyorum fuser olarak 4k120 olanını kullanıyorum alacağın kişi ise @DMATurkiye başkasına da bakma
Her halükarda fazla tutacak ki hocam slotlu olmayan lifetime fw alsanız bile minimum 200$ üstüne 35t dma card fuser derken 2. elde alsanız size pahalıya patlarhocam 1 tane kart 10k ve fuserde 10k bunun fwsi var cartı curtu var çok pahalı o yuzden bana gore daha uyguna satan varsa ondan alacagım 2 el falan fark etmez
satan denk çıkarsa orasına o zaman bakıcaz zelqdma nın sitesinde 14k dma seti fakat amerikada yasıyomus yoksa alırdım ondanHer halükarda fazla tutacak ki hocam slotlu olmayan lifetime fw alsanız bile minimum 200$ üstüne 35t dma card fuser derken 2. elde alsanız size pahalıya patlar
onun sitesinde ben kmbox gördüm Arduino göremedim hocam ama guncellemedigi için yoktur herhalde dmaturkeyden neden almıyorsunuzsatan denk çıkarsa orasına o zaman bakıcaz zelqdma nın sitesinde 14k dma seti fakat amerikada yasıyomus yoksa alırdım ondan
Parası olmayanlar için mantıklı bir yol değil zaten, daha ucuz bulamazsınhocam 1 tane kart 10k ve fuserde 10k bunun fwsi var cartı curtu var çok pahalı o yuzden bana gore daha uyguna satan varsa ondan alacagım 2 el falan fark etmez
parayla ne alakası var canım neden ederinden daha fazla ücret veriyim satan varsa alırım satan varsa almamParası olmayanlar için mantıklı bir yol değil zaten, daha ucuz bulamazsın
sarı siteye bakın hocam orada bulunur belki başka yerde de ikinci el olarak satılır mı bilmiyorum açıkçasıparayla ne alakası var canım neden ederinden daha fazla ücret veriyim satan varsa alırım satan varsa almam
Türkiyede vergilerden dolayı ederi bu şekilde, yurt dışına gidip yanına alıp getirmediğin sürece daha ucuzunu bulamazsınparayla ne alakası var canım neden ederinden daha fazla ücret veriyim satan varsa alırım satan varsa almam