Dma set

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erolrtg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erolrtg

Platinum Üye
75t dma, fuser, arduino arıyorum absürt fiyatlar olmadan 2 el sıfır fark etmez

75t dma, fuser, arduino arıyorum absürt fiyatlar olmadan 2 el sıfır fark etmez
rica ediyorum 75t dma card diyip durmayın fenalık geçirecem 35t dma al geç hocam lütfen dichen fuser bir de hazır set halinde arduino aldın mı tamamdır ben de dma kullanıyorum ve 35t kullanıyorum fuser olarak 4k120 olanını kullanıyorum alacağın kişi ise @DMATurkiye başkasına da bakma

75t sorunlu bir cihaz diye biliyorum 35t varken neden 75t almak istiyorsunuz. arada önemli bir fark varsa bilgilendirirmisiniz

konumdan bakabilirsiniz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
75t sorunlu bir cihaz diye biliyorum 35t varken neden 75t almak istiyorsunuz. arada önemli bir fark varsa bilgilendirirmisiniz
75T satanların hepsi şuan Fake captain satıyor zaten bar supportu bile yok kartların bazılarında, istek üzerine ben yine isteyenlere 75t göndereceğim legit 75t fake captain falan değil.

Aslında evet 75T captain projesiydi sonrasında devam edilmedi en son fakeleri çıktı

konumdan bakabilirsiniz
Yine baltalama olmasın veya yanlış anlaşılmasın diye bir şey demek istemiyorum ama CAPTAIN olarak satma bence o bundleyi "Captainin kendi discordunda bile sattığının ürünün fake olduğu duyuruldu".

75T satanların hepsi şuan Fake captain satıyor zaten bar supportu bile yok kartların bazılarında, istek üzerine ben yine isteyenlere 75t göndereceğim legit 75t fake captain falan değil.

Aslında evet 75T captain projesiydi sonrasında devam edilmedi en son fakeleri çıktı

Yine baltalama olmasın veya yanlış anlaşılmasın diye bir şey demek istemiyorum ama CAPTAIN olarak satma bence o bundleyi "Captainin kendi discordunda bile sattığının ürünün fake olduğu duyuruldu".
bana bunu dcden atma sansın varmı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu forumda hangi görsel siteleri kabul ediliyor hala çözemedim

bana bunu dcden atma sansın varmı
Screenshot-2.png

hocam sattıgım seye orjınal falan demıyorum yanlıs anlasılmasında bu benım sattıgım sey degıl
Screenshot-1.png

hocam sattıgım seye orjınal falan demıyorum yanlıs anlasılmasında bu benım sattıgım sey degıl
Satış konunda olan ürünün görseli hocam, şuan sattığın ürünün fotoğrafını atarsan o zaman anlarız anca

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt