Çözüldü DivineSoftware hakkındaki şikayetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZKOAg.png

şunu acıklasın tamamdır :D

Az daha yalvar müşteri çekmeye çalış
Ben müşteri çekmeye çalışmıyorum bro doğrular ortaya çıkıcak dedim sabah çocuk elindeki bütün sslerle açacak forum şuanda benden bu kadar:) sizi tanımak güzeldi.

cheatglobal değil twittera döndü mk çocuğun kastığı duyara bak

13 yaşındaki ticaretçiler savaşıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen istedin dostum bu kdxmacro isimli şahıs bunlardan spoofer alıyor ve hilesinin süresi bitiyor bidaha almak istiyor ve yuki denilen şahıs bunların yayıncısı çocukla konuşuyo ona indirim yapacagını söylüyor çocuk daha 13 yaşında annesi babası ölmüş ve çocuk inanıyor yayıncısına para atıyor ve bunların hepsi stafflar ve bu kurucular sesteyken yaşanıyor bu yuki denilen şahıs soruyor hepsine owner biraz razı olmuyor boşver ugraşma gider cheatglobalda konu açar diyor ve lesuno john yok yapacaz diyerek çocugu 400 liraya yakın dolandırıyorlar ve çocuk bunlara gelip ticket açıyor çocuga lesuno vermeyiz hadi falan diyor bizdenmi aldın bizene yukiden aldıysan diyor ve aslında haberleri var daha sonrasında çocuk ailevi durumundan bahdesince kdx macroya 3 day ext veriyorlar daha sonrasında çocuk canery de yayıncı alımına başvuru yapıyor ve çocugun keyini alıyorlar geri kalan lar ss lerde var
zy6Ci.png
D5xDs3.png
D5xdOn.png
D5xgsI.png

YETİM BİR ÇOCUKLA HEM PARASINI ALIP HEMDE DALGA GEÇİYORLAR YAZIK GERÇEKTEN.
Çocuğun durumu gerçekten öyleyse çok vicdanıma bastı gerçekten Forumda insaflı hile satıcısı varsa çocuğa bence el atmalı diye düşünüyorum yani enazından bu tür zorlukları unutması için 3-4 ay free hile sunabilirler ( İsteyende Lifetime verebilir ) ama bu 13 yaşındaki çocuğa cidden üzüldüm çekiliş olup kazanırsam buna vereceğim ( Zaten 1,5 yıldır kullanmıyorum hile Valorant ile alakam yok enazından bu arkadaşa gitsin )

Çocuğun durumu gerçekten öyleyse çok vicdanıma bastı gerçekten Forumda insaflı hile satıcısı varsa çocuğa bence el atmalı diye düşünüyorum yani enazından bu tür zorlukları unutması için 3-4 ay free hile sunabilirler ( İsteyende Lifetime verebilir ) ama bu 13 yaşındaki çocuğa cidden üzüldüm çekiliş olup kazanırsam buna vereceğim ( Zaten 1,5 yıldır kullanmıyorum hile Valorant ile alakam yok enazından bu arkadaşa gitsin )
GEREGİNİ YAPTIM FAKAT SÖYLEMEK YANLIŞ OLUR ÇOCUGUN GURURU KIRILABİLİR

GERÇEKTEN 400 LİRAYLA ZENGİNMİ OLDULAR ACABA ANLAMADIM TEROİX ANLATIGINA GÖRE ÇOCUK SESTE AGLAMIŞ GERÇEKTEN ÇOK YAZIK HALA ADAM NORMAL KARŞILIYOR BRAVO

çocuğun annesinin babasının öldüğü falan yok durumu olmadığı da yok kendisi 10klık hesap ile hileyle oynuyordu ki bunun kanıtını yarın sunarım boşa vicdan yapmalık bir şey yok

+ olarak çocuğun keyi silinmedi öyle bir durum yok buraya da söz olarak yazıyorum öyle bir durum kanıtlanırsa ben çocuğa lft spoof ve hile vericem

GERÇEKTEN 400 LİRAYLA ZENGİNMİ OLDULAR ACABA ANLAMADIM TEROİX ANLATIGINA GÖRE ÇOCUK SESTE AGLAMIŞ GERÇEKTEN ÇOK YAZIK HALA ADAM NORMAL KARŞILIYOR BRAVO
Teroix sensin şizo seni twitter değil burası duyar kasma çocuk sese gelip ağladığı falan yok

çocuğun annesinin babasının öldüğü falan yok durumu olmadığı da yok kendisi 10klık hesap ile hileyle oynuyordu ki bunun kanıtını yarın sunarım boşa vicdan yapmalık bir şey yok

+ olarak çocuğun keyi silinmedi öyle bir durum yok buraya da söz olarak yazıyorum öyle bir durum kanıtlanırsa ben çocuğa lft spoof ve hile vericem
HALA JOHNUN ATTIGI MESAJA CEVAP VERMEDİN + SEN KİMSİN LESUNODAN DUYALIM BU KELİMEYİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt