Çözüldü DivineSoftware hakkındaki şikayetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @lesuno
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Hala beni ciddiye almadan Tavırları komik
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 18.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : Konuya gitmek için tıkla.
Merhaba,

1 Saat önce bir konu açtım ve sonuçlandı onun üzerine

Durum şu şekilde:

Divinesoftware denilen discord sunucusu sahibi bana yazdı ve bana hala arkadaşım olan CentralWareden ordan neden spoof aldın falan cümleler kurmaya başladı ve divinesoftware denilen kişilerden ürün almadan önce bana perm spoofer tutmasa pesp vericegiz ikisini kullanırsın dediler ve bende tamam dedim daha sonrasında şuan konuştuğumda bana kendilerinin botlarıyla herhangi bir pesp spoofer keyi atılmamış ve hala geçiştiriyor sabah atarım falan panel yok diyor benim bildigim kadarıyla ownerdede panel var herneyse ve bana hala iptal etmedimki diyor beni hala yalancı duruma düşürmeye çalışıyor ve pesp spoofer neden istiyorsun diyor ve hala spooferımı teslim etmedi ve geçiştiriyor Ve Benim arkadışımdan neden alıyorsun ürünü diyor kendilerinin yardım etmemesinden dolayı parayı aldıktan sonra ilgilmedikleri için Central benle ilgilendigi için ve arkadaşım oldugu için herneyse bu konu onları ne ilgilendirir ben istedigimden alırım ve beni hala rahatsız ediyorlar en kısa sürede bu kişilerin CheatGlobaldan banlanmasını talep ederim.
iqdk9lCfOnbA.png
OrJk6Uf.png
W0arJpP8j4.png

+ bana diyorki sana 3 günlük pesp atıcaz attıkları perm spoofer bende tutmadı ve pesple değiştirmişlerdi şuanda ise bana 3 günlük pesp atıcaklarını söylüyolar defalarca anlatmama ragmen bende perm tutmuyor diye hala aynı şeyi tekrarlıyorlar ben her spoof atıgımda bana 3 günlük key mi istiyecegim anlaşılan bunlar beni takmıyacak beni sunucudan banlamışlar ben loaderlere nasıl erişicegim bu adamların cheatglobaldan banlanmasını ve paramın iadesini talep ederim ve bu kişilere güvenim kalmadı gerçekten.
sunucuya gelıp sırf dt urun sattıklarını soyledıgım ıcın chatte kufur etmeye calısan ınsanlardan cokta sey beklemeyın ıstersenız herkes satıcı olamıyor

Arkadaşa keyi iletiliceği zaten söyleniyor ne bu ısrar anlamış değilim

Perm spoofer arkadaşın seriallerini değiştirmediği için biz pesp + perm lifetime veriyoruz yani fazladan bir spoofer veriyoruz hala anlamadım ne istiyor

Adam sizden pesp keyini istiyor siz diyorsunuz 3 günlük pesp keyi atıcagız diyosunuz + keyinizi panel olmadanda atabilirsiniz eger biraz bot eklemişseniz + adama ordan neden aldın diyerek benim şirketimi aşagılıyorsunuz

Anlamadım sizemi soracak nerden alacagını

geçmiş olsun ne sorunlu satıcıymış :D

bana satıcı değilde yamyam gibi geldi başkası satmasın sadece kendim satayım istiyor veya bu durum tam tersi de olabilir. doğru düzgün kanıt olmadan karalama yapıyor olma ihtimalleri var bu konuyu açan hesabın bir başka rakip firma tarafından yönetiliyor olduğu gibime geliyor. dışarıdan bakıldığında bilmiyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum bu kişinin 2 konudada attığı mesaj:İade talep ediyorum, bana yapılan bu saçmalık ve saygısızlık'tan dolayı onlarla daha muhatap olmak istemiyorum ve bu adamları kimseye onermıyorum.
bu kişilerin CheatGlobaldan banlanmasını talep ederim.
demiş. ancak karalamak isteyen birisi yapabilir diye düşünüyorum mesela sen ben olsak sadece iade isteriz veya satılan bir şeyin sorunsuz çalışmasını isteriz yanlış mıyım.

VE CHEAT GLOBALI AŞAGILAYAN BİR MESAJ DAHA
FyGbE.png

Adam sizden pesp keyini istiyor siz diyorsunuz 3 günlük pesp keyi atıcagız diyosunuz + keyinizi panel olmadanda atabilirsiniz eger biraz bot eklemişseniz + adama ordan neden aldın diyerek benim şirketimi aşagılıyorsunuz
zaten verceğimiz yazıyor
Anlamadım sizemi soracak nerden alacagını
bana satıcı değilde yamyam gibi geldi başkası satmasın sadece kendim satayım istiyor veya bu durum tam tersi de olabilir. doğru düzgün kanıt olmadan karalama yapıyor olma ihtimalleri var bu konuyu açan hesabın bir başka rakip firma tarafından yönetiliyor olduğu gibime geliyor. dışarıdan bakıldığında bilmiyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum bu kişinin 2 konudada attığı mesaj:İade talep ediyorum, bana yapılan bu saçmalık ve saygısızlık'tan dolayı onlarla daha muhatap olmak istemiyorum ve bu adamları kimseye onermıyorum.
bu kişilerin CheatGlobaldan banlanmasını talep ederim.
demiş. ancak karalamak isteyen birisi yapabilir diye düşünüyorum mesela sen ben olsak sadece iade isteriz veya satılan bir şeyin sorunsuz çalışmasını isteriz yanlış mıyım.
Dostum iki konuda da elimizde kanıt var diyip hiç bir şekilde kanıt sunulmuyor ben karşı kanıt sunmama rağmen tarafıma ve firmama atılan iftiralara hiç bir ceza uygulanmıyor tamamen centralware denilen çocuğun ki eski yetkilimdir kendisi fonlamasından oluşan bir durumdur kendisi müşterilereme bedava key karşılığında bu yorumları attırıyor

Keyi teslim edilmiştir konu kapanabilir

VE CHEAT GLOBALI AŞAGILAYAN BİR MESAJ DAHA
FyGbE.png
konumuzla alakası? Mesaj mı kasıyon :d

3 günlük mü yazıyor karışıklık olmuştur düzelteceğiz ve sınırsız pesp keyi yollayacağim diyorum konuya müşteriden çok sen müdahele ediyon anlamadım gitti .

yetkililer anydesk ile falan bağlanıp bilgisayarlarını bi kurcalaması lazım bence neler döndüğüne baksın. aynı ip üzerinden giriş olduğundan da şüpheleniyorum ben tavsiyemdir.
zaten verceğimiz yazıyor

Dostum iki konuda da elimizde kanıt var diyip hiç bir şekilde kanıt sunulmuyor ben karşı kanıt sunmama rağmen tarafıma ve firmama atılan iftiralara hiç bir ceza uygulanmıyor tamamen centralware denilen çocuğun ki eski yetkilimdir kendisi fonlamasından oluşan bir durumdur kendisi müşterilereme bedava key karşılığında bu yorumları attırıyor
kanıtları kime sunuyorsunuz sadece tartışıp birbirinizi yemişsiniz kanıt dediğiniz şey somut bir şey mi adminlere iletin gerekene onlar karar versin eğer kayda değer bir kanıtın varsa ilet o zaman.

''hala arkadaşım olan CentralWareden'' Dün neden konu altında bana saldırdığı belli oldu arkadaşın, tahmin etmiştim :)

adamın magduriyetini giderin sürekli dvine şikayet diye konu acıorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt