Çözüldü DivineSoftware hakkındaki şikayetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yetkililer anydesk ile falan bağlanıp bilgisayarlarını bi kurcalaması lazım bence neler döndüğüne baksın. aynı ip üzerinden giriş olduğundan da şüpheleniyorum ben tavsiyemdir.

kanıtları kime sunuyorsunuz sadece tartışıp birbirinizi yemişsiniz kanıt dediğiniz şey somut bir şey mi adminlere iletin gerekene onlar karar versin eğer kayda değer bir kanıtın varsa ilet o zaman.
dostum bir önceki konuda da ortalıkta bir dolandırıcılığın olmadığını ss ile kanıtlamama rağmen konu uzadıkça uzadı karşıdaki insan benim ailesi ölmüş bir çocukla dalga geçmeme kadar iftira attılar herhangi bir kanıt sunmadı benim ismim karalandı fakat karşı tarafa herhangi bir yaptırım yok

adamın magduriyetini giderin sürekli dvine şikayet diye konu acıorsunuz
Keyi dmden iletildi zaten f5 atsan görüceksin ödünüz kopuyor müşterileriniz bize gelicek diye :D

AHA gene kavga oturdum izliyorum sarıyor :D

iyice forumu müge anlıya cevirdiniz adamın magduriyetini çözün banlanmayın

dostum bir önceki konuda da ortalıkta bir dolandırıcılığın olmadığını ss ile kanıtlamama rağmen konu uzadıkça uzadı karşıdaki insan benim ailesi ölmüş bir çocukla dalga geçmeme kadar iftira attılar herhangi bir kanıt sunmadı benim ismim karalandı fakat karşı tarafa herhangi bir yaptırım yok

Keyi dmden iletildi zaten f5 atsan görüceksin ödünüz kopuyor müşterileriniz bize gelicek diye :D
???? anlamadım

kanıtı ilettim bekliyorum modun raporunu paylaşmasını

Arkadaşa Keyi İletilmiştir Mağduriyet Giderilmiştir

d0landırıcı onlar knkam niye aldın ki keşke almasaydın

şu an tartışması gereken kişiler @MarlonCheats @lesuno adlı kullanıcılar geriye kalan kişiler neden olaya müdahil oluyor ben onu anlamadım o ordan atlıyor o ordan bişey diyor ortalığı sulandırmayın çorba yaptınız önceki konuda bu 2 kişi ve adminler işi halletsin DİĞERLERİ NEDEN MAYDANOZ OLUYOR? neyse yiyin birbirinizi banane yalçın çakır gerçeğin peşinde bölüm 36825

şu an tartışması gereken kişiler @MarlonCheats @lesuno adlı kullanıcılar geriye kalan kişiler neden olaya müdahil oluyor ben onu anlamadım o ordan atlıyor o ordan bişey diyor ortalığı sulandırmayın çorba yaptınız önceki konuda bu 2 kişi ve adminler işi halletsin DİĞERLERİ NEDEN MAYDANOZ OLUYOR? neyse yiyin birbirinizi banane yalçın çakır gerçeğin peşinde bölüm 36825

buyur

Çünkü cg kaos sayesinde ayakta duruyor, kaos olmazsa cg ertesi gün tamamen biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt