Enesx0
Uzman Üye
kayra ablanız doğru diyorDümdüz d0landırıcı la bunlar hiç sorgulamadan banlamanız lazım
kayra ablanız doğru diyorDümdüz d0landırıcı la bunlar hiç sorgulamadan banlamanız lazım
geçmiş olsunŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @lesuno
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Hala beni ciddiye almadan Tavırları komik
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 18.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : Konuya gitmek için tıkla.
Merhaba,
1 Saat önce bir konu açtım ve sonuçlandı onun üzerine
Durum şu şekilde:
Divinesoftware denilen discord sunucusu sahibi bana yazdı ve bana hala arkadaşım olan CentralWareden ordan neden spoof aldın falan cümleler kurmaya başladı ve divinesoftware denilen kişilerden ürün almadan önce bana perm spoofer tutmasa pesp vericegiz ikisini kullanırsın dediler ve bende tamam dedim daha sonrasında şuan konuştuğumda bana kendilerinin botlarıyla herhangi bir pesp spoofer keyi atılmamış ve hala geçiştiriyor sabah atarım falan panel yok diyor benim bildigim kadarıyla ownerdede panel var herneyse ve bana hala iptal etmedimki diyor beni hala yalancı duruma düşürmeye çalışıyor ve pesp spoofer neden istiyorsun diyor ve hala spooferımı teslim etmedi ve geçiştiriyor Ve Benim arkadışımdan neden alıyorsun ürünü diyor kendilerinin yardım etmemesinden dolayı parayı aldıktan sonra ilgilmedikleri için Central benle ilgilendigi için ve arkadaşım oldugu için herneyse bu konu onları ne ilgilendirir ben istedigimden alırım ve beni hala rahatsız ediyorlar en kısa sürede bu kişilerin CheatGlobaldan banlanmasını talep ederim.
+ bana diyorki sana 3 günlük pesp atıcaz attıkları perm spoofer bende tutmadı ve pesple değiştirmişlerdi şuanda ise bana 3 günlük pesp atıcaklarını söylüyolar defalarca anlatmama ragmen bende perm tutmuyor diye hala aynı şeyi tekrarlıyorlar ben her spoof atıgımda bana 3 günlük key mi istiyecegim anlaşılan bunlar beni takmıyacak beni sunucudan banlamışlar ben loaderlere nasıl erişicegim bu adamların cheatglobaldan banlanmasını ve paramın iadesini talep ederim ve bu kişilere güvenim kalmadı gerçekten.
bu ratcı veledin banı neden açılmışgeçmiş olsun
haha sen kimsin knkbu ratcı veledin banı neden açılmış
babanhaha sen kimsin knk
kayra ablanız?kayra ablanız doğru diyor
Alıcının Ürünü Çalıştırdığını Ve Sonradan Farklı Bir Satıcıdan aldığı ürünü kullandığı Tespit Edildi Hem Alıcı Hem Satıcı İçin Bir grup açıldı uzlaşma yapıldı Konu çözülmüştür.Karar H.K
Alıcının Satın Aldığı Spoofer Başarısız Olduğu İçin Para İadesi İstemektedir Satıcı Alıcıya Para İadesi Yapması için 24 Saat Süresi Vardır
@MarlonCheats Para İadesi Gerçekleştiğinde Discord Üzerinden İletişime Geç -lightningv4