Çözüldü DivineSoftware hakkındaki şikayetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü cg kaos sayesinde ayakta duruyor, kaos olmazsa cg ertesi gün tamamen biter
Tüm kanıtları vs iletmeme rağmen sürekli hakkımda konu açılıyor bi art niyet var bundan sonra bende birilerine bedava key verip başka firmalar hakkında konu açtırayım rakip elenir :D

zaten verceğimiz yazıyor

Dostum iki konuda da elimizde kanıt var diyip hiç bir şekilde kanıt sunulmuyor ben karşı kanıt sunmama rağmen tarafıma ve firmama atılan iftiralara hiç bir ceza uygulanmıyor tamamen centralware denilen çocuğun ki eski yetkilimdir kendisi fonlamasından oluşan bir durumdur kendisi müşterilereme bedava key karşılığında bu yorumları attırıyor
Sen istedin dostum bu kdxmacro isimli şahıs bunlardan spoofer alıyor ve hilesinin süresi bitiyor bidaha almak istiyor ve yuki denilen şahıs bunların yayıncısı çocukla konuşuyo ona indirim yapacagını söylüyor çocuk daha 13 yaşında annesi babası ölmüş ve çocuk inanıyor yayıncısına para atıyor ve bunların hepsi stafflar ve bu kurucular sesteyken yaşanıyor bu yuki denilen şahıs soruyor hepsine owner biraz razı olmuyor boşver ugraşma gider cheatglobalda konu açar diyor ve lesuno john yok yapacaz diyerek çocugu 400 liraya yakın dolandırıyorlar ve çocuk bunlara gelip ticket açıyor çocuga lesuno vermeyiz hadi falan diyor bizdenmi aldın bizene yukiden aldıysan diyor ve aslında haberleri var daha sonrasında çocuk ailevi durumundan bahdesince kdx macroya 3 day ext veriyorlar daha sonrasında çocuk canery de yayıncı alımına başvuru yapıyor ve çocugun keyini alıyorlar geri kalan lar ss lerde var
zy6Ci.png
D5xDs3.png
D5xdOn.png
D5xgsI.png

YETİM BİR ÇOCUKLA HEM PARASINI ALIP HEMDE DALGA GEÇİYORLAR YAZIK GERÇEKTEN.

Tüm kanıtları vs iletmeme rağmen sürekli hakkımda konu açılıyor bi art niyet var bundan sonra bende birilerine bedava key verip başka firmalar hakkında konu açtırayım rakip elenir :D
Tek bir cevabım var, CheatGlobal :businessman:

Sen istedin dostum bu kdxmacro isimli şahıs bunlardan spoofer alıyor ve hilesinin süresi bitiyor bidaha almak istiyor ve yuki denilen şahıs bunların yayıncısı çocukla konuşuyo ona indirim yapacagını söylüyor çocuk daha 13 yaşında annesi babası ölmüş ve çocuk inanıyor yayıncısına para atıyor ve bunların hepsi stafflar ve bu kurucular sesteyken yaşanıyor bu yuki denilen şahıs soruyor hepsine owner biraz razı olmuyor boşver ugraşma gider cheatglobalda konu açar diyor ve lesuno john yok yapacaz diyerek çocugu 400 liraya yakın dolandırıyorlar ve çocuk bunlara gelip ticket açıyor çocuga lesuno vermeyiz hadi falan diyor bizdenmi aldın bizene yukiden aldıysan diyor ve aslında haberleri var daha sonrasında çocuk ailevi durumundan bahdesince kdx macroya 3 day ext veriyorlar daha sonrasında çocuk canery de yayıncı alımına başvuru yapıyor ve çocugun keyini alıyorlar geri kalan lar ss lerde var
zy6Ci.png
D5xDs3.png
D5xdOn.png
D5xgsI.png

YETİM BİR ÇOCUKLA HEM PARASINI ALIP HEMDE DALGA GEÇİYORLAR YAZIK GERÇEKTEN
bu gercekse harbi Müge anlı programına döndü forum ya :D

zy6Ci.png
D5xDs3.png
D5xdOn.png
D5xgsI.png

YETİM BİR ÇOCUKLA HEM PARASINI ALIP HEMDE DALGA GEÇİYORLAR YAZIK GERÇEKTEN.
oğlum sen ne kadar şizofren bir adamsın

adamın keyinin silindiğine bana kanıt sun

adam dmden yayıncımızdan ucuza key almaya çalışıyor bizde ticketta çocuğa enayilik etme dolandırırlar diyerek keyini atıyoruz keyi silindiği falan yok

oğlum sen ne kadar şizofren bir adamsın

adamın keyinin silindiğine bana kanıt sun

adam dmden yayıncımızdan ucuza key almaya çalışıyor bizde ticketta çocuğa enayilik etme dolandırırlar diyerek keyini atıyoruz keyi silindiği falan yok
Sen john denilen kişiysen en alta mesajını okumanı istiyorum silicem keyini şu çocugun yazmışsın ve keyini silmişsin vallahi çok iyi üste çıkıyorsun

Çocuk parasıyla aldıgı birşeyde neden yetim oluyor? ben gerekli şeyleri söyledim gerisi CheatGlobalda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt