schneizeeL
Diamond Üye
1 ay sonra blast aim v9'a geçiş diye yorumladım hocam
Fiyatlar çok uygun dileyen alır hocam, LifeTime satış yapmıyoruz.1 ay sonra blast aim v9'a geçiş diye yorumladım hocam
eski müşterilere bedavadan bu yazılıma geçirdik kısmına tamamım da hocam sıkayrumken alıp 1 hafta içinde mad'e geçirdiğiniz 2-3 arkadaş içinde mi aynı şeyi söyleyeceksiniz. LF alan adamı madde vipsin diyip pışpış yolladınız. Ben yetkiliydim o dönem sizin çatınızda işin arka tarafınıda biliyorum bize bile bilgi vermediniz düzgün bir şekilde. XDFiyatlar çok uygun dileyen alır hocam, LifeTime satış yapmıyoruz.
Herkesin mağduriyeti giderildi, yersiz iftiralarını konumun altından uzak tut
Yönetici ekibin, Laubali ve ciddiyetsiz tavırlarından ötürü, bilgi verilmedi. 1 hafta dediğin süreç 1 aydan fazla sürdü ve tüm arkadaşları iyi meblalara satılan bir Rol ile telafide bulunduk.eski müşterilere bedavadan bu yazılıma geçirdik kısmına tamamım da hocam sıkayrumken alıp 1 hafta içinde mad'e geçirdiğiniz 2-3 arkadaş içinde mi aynı şeyi söyleyeceksiniz. LF alan adamı madde vipsin diyip pışpış yolladınız. Ben yetkiliydim o dönem sizin çatınızda işin arka tarafınıda biliyorum bize bile bilgi vermediniz düzgün bir şekilde. XD
blasttan sıkayruma geçerken bedel almadılar hocam, daha iyi bir hileye geçiyoruz kısmına da arcadius için tamam derimde sky'la blast arasında bir fark yoktu zaten.bedava olayı yok knk arcadiusdan skya geçerken fark ödedik oradan blasta geçerkende fark ödedik bunu herkes ödedi ne bedavası xd
Arcadiustan sky a ageçerken cüzzi bir miktar ödeme aldık sadece, Blast a geçtiğiniz sırada sizden ödeme almadık bunu atmış olduğum duyuru ile kanıtlamıştım.bedava olayı yok knk arcadiusdan skya geçerken fark ödedik oradan blasta geçerkende fark ödedik bunu herkes ödedi ne bedavası xd
tabi efendim XDYönetici ekibin, Laubali ve ciddiyetsiz tavırlarından ötürü, bilgi verilmedi. 1 hafta dediğin süreç 1 aydan fazla sürdü ve tüm arkadaşları iyi meblalara satılan bir Rol ile telafide bulunduk.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ama katkılarından ötürü tüm yetkili ekibine çok teşekkür ederim. Sizi seviyorumtabi efendim XD
Blast 100 TL istedi o sırada anılla bakaya ulaşamıyordu kimse xdnasıl almadınız aldınız arkdaşlar ile birlikte verdik hatta mesaj attığımızda cevap vermediniz blast fark istedi size yazdık cevap bile vermediniz farkı verdik sonra mesajlara cevap vermeye başladınız işinizi biliyorsunuz.
Blast sizi dolandırmış belliki, durumun bizimle bir alakası yok, blast bizden keyleri satın aldı. Konumda başkaların suçunu markamı kötülemek için kullanma. İftira atmayıda bıraknasıl almadınız aldınız arkdaşlar ile birlikte verdik hatta mesaj attığımızda cevap vermediniz blast fark istedi size yazdık cevap bile vermediniz farkı verdik sonra mesajlara cevap vermeye başladınız işinizi biliyorsunuz.