CyborgTeam
Diamond Üye
Konu Güncellenmiştir
Son düzenleme:
Hileyi yeni çıkarttık ve şuanda Alpha sürümünde, Beta sürümünde Yüzlerce özellik ekliyeceğiz, Alpha sürümünü satın alan her kullanıcıya 2 aylık Beta hediyesinde bulunacağız.güzel benziyor neden bu kadar ucuz bide recoil control varmı
Önceden paylaştığımız kaynak kodu C#, Şuan sattığımız hile C++, Eski müşterilerin telafisini yaptığımı kanıtlarıyla sunabilirim, ve attığım duyuruyu paylaştım. Ek ücreti sadece daha iyi hileye geçtikleri için 1 kere istedik.Lütfen konuyu baltalamış gibi düşünmeyin ama belirttiğiniz özelliklerin hepsi önceden paylaştığınız kaynak kodunda mevcut, eski müşterilerinizin de kötü yorumlarını varsayarak söylüyorum biraz zor kendinizi kabul ettirmeniz bence...
Sattığımız keyleri sıfırlama talep edip başka kişilere sattıklarını öğrendik. Bu yüzden müdahale amaçlı cüzzi bir miktar ile key sıfırlama yapmaya başladık. Parayı sevdiğimizi, komik bir fiyata koyduğumuzu görerek yapmanız tarji komik.Parayı ne kadar sevdiğinizi eski müşterilerin de biliyor key sıfırlamak için bile para istiyordunuz komedi gibi,neyse daha fazla birşey söylemek istemiyorum alacak kişiler kendileri bilir daha sonra üzülmesinler.
Emre adlı arkadaşın dediği her şey doğru, eskisi gibi gene paraları kazanıp, müşterileri mağdur edip, haftalarca bekletip mudvula'ya mı satacaksınız? , bu satıcıdan alacağınıza başka bir satıcıdan almanızı öneririm.Sattığımız keyleri sıfırlama talep edip başka kişilere sattıklarını öğrendik. Bu yüzden müdahale amaçlı cüzzi bir miktar ile key sıfırlama yapmaya başladık. Parayı sevdiğimizi, komik bir fiyata koyduğumuzu görerek yapmanız tarji komik.
web site eklemesi gerekmiyor mu?Satış Onaylanmıştır . Hayırlı satışlar
Fiyatlar için Shopier sayfamıza gidebilirsiniz.Konuya fiyatlar ve websitesi eklenmeli. @CyborgTeam