↪ Cyborg Software Valorant『Aim Bot] –『Flick Bot』–『Silent Bot』–『Trigger Bot』Software/Ardunio Cheat

Bu kek haricinde, ardunio için ayriyeten bir şey satın almak gerekiyor mu acaba?

Herkese merhaba. Hileyi aldım kullandım şimdi yorumlarımı yazacağım.
Özet olarak:
-Destek çok harika. İlk gün arkadaş pc ye bağlandı beraber kurulumunu yaptık. 2k çözünürlükte sorunsuz çalıştı hile.
-Aimbot fena değil. Cesetlere ve ultilere kilitlenme sorunu var ama mouse5 tuşuyla kullanıp o durumlarda hiç açmadım.
- Silent ve flick bot hiç kullanmadım sadece arkadaş tanıtımda gösterdi ama çok fena kayıyor.
- 2 gün kullanımdan sonra hile update için durduruldu. Kabaca 2 gün içinde tekrar geldi ve süreler eklendi.
- 1 haftalık aldığım sürümün, oynama süresi olarak maalesef 5. günü ban yedim. (Van 152)
- 32 yaşında evli barklı adamım günde max 3 maç atabildim. Max 2 defa MVP olmuşumdur. Kesinlikle legit oynadım ve takım arkadaşlarım dahil kimse bir şey söyleyip yazmadı hile kullanımıyla alakalı.
- Sıfır hesapta kullandım 20 sv. olduktan sonra ALTIN 3 olabilmiştim.
Genel olarak durum bundan ibaret. Bence hile UD oluyor evet ama bir süre sonra DETECTED oluyor. Zaten hile 2. defa update için durdurulduğunda ban yemiştim ben. Zannedersem ban uyarılarına göre update ediliyor driver yeniden UD yapılmaya çalışılıyor.
- Sürekli olarak kullanacağınız bir spoofer varsa, mantıklı olabilir. Aksi taktirde alayım legit oynayım hiç ban yemem olayı hikaye bence.
Arkadaşlara iyi satışlar herkese iyi oyunlar.
Bu tarz ColorBot'larda her zaman ban riski olduğunu bildiğim için arkadaşlarla ya da hileyle alakalı bir şikayetim yok, vaad ettiklerini yaptı legit oynayıp ban yememe durumu dışında.

Dostum valla ben iade istemedim hile kullanım süresi olarak 1 günüm kalmıştı. Ama ban olunca iade durumu varsa bende isteyebilirim tabii.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt