↪ Cyborg Software Valorant『Aim Bot] –『Flick Bot』–『Silent Bot』–『Trigger Bot』Software/Ardunio Cheat

Cyborg Software
Merhaba, Cyborg Software Team olarak, Valorant Hileleri konusunda deneyim dolu 2 yıllık tecrübemiz ile birlikte, sizlere eşsiz hile zevkini yaşatmak için Cyborg Software markasını kurduk. Cyborg Software takımı Cyborg markasını kurmadan önce, başka isimler adı altında birçok marka ile iş birliği içerisinde bulunmuştur. Bulunduğumuz daha önceki başlıca markalar şunlardır.
Sky Cheat, SIKAYRUM Cheat, MadValo, Blast Aim, Arcadius, Dolaprime.

Cyborg Pixel Bot Nedir?
Cyborg Pixel Bot, Oyunun bütünlüğünü bozmayan, Görüntü işliyerek düşman vurgu renginden düşmanları tespit edip çeşitli algoritmalarla işleyen bir teknolojidir, Cyborg Pixel Bot, imlecinizi, düşmana hizalamak için farklı bir oyun içi hareket ettirme yöntemini kullanır. Cyborg Pixel Bot, Uzun süren testlerinin ardından Vanguardın Cyborg Pixel Botu tespit edemediğini gözlemledik. Bu gözlemler sonucu, Pixel Botun kullanımının güvenli olduğunu söyleyebiliriz.

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏

‏‏‏‏‏‏‏‏

Cyborg Pixel Bot Nasıl Satın Alınır?
Cyborg Pixel Bot, Shopier üzerinden güvenli ödeme ile satın alınabilir. Shopier Kredi Kartı/Banka Kartı ile yapacağınız ödemeleri kabul edebilir. Shopier üzerinden satın almak için buraya

Cyborg Software yazılımları güvenli mi?
Evet Cyborg Software yazılımları güvenli, kötü amaçlı yazılım bulundurmayan, programlar geliştirmektedir.

Cyborg Community Discord sunucusuna katılmak için .
Windows 10 - Windows 11 tüm sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır.

Çok iyi bayramda para birikteriyimde alayım, çok maakul fiyatlar ne kadar süre fiyatlar böyle kalacak ?

Windows 11 desteği kısa süreliğine kaldırılmıştır.

Kullanmaktayım hile gayet güzel çalışıyor. Aim tam oturuyor. Şu anlık bir sikintim yok. Ilerleyen günlerde tekrar fikrimi belirtirim.

Bu arkadaşın diğer hilelerini ben kullandım yorumları da okudum dolandırolma olaylarını pek bilmiyorum ama aimbotları güzeldi herkesin arduino hile çıkardığı bu dönemde software hile iyi oldu iyi satışlar

Bu arkadaşın diğer hilelerini ben kullandım yorumları da okudum dolandırolma olaylarını pek bilmiyorum ama aimbotları güzeldi herkesin arduino hile çıkardığı bu dönemde software hile iyi oldu iyi satışlar
Teşekkür ederim. Güzel iltifatların için.

Son olarakda Tüm kullanıcılara VIP rol verip piyasadan çekildik. Resllerin sc4m Exitlerinden biz sorumlu değiliz

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt