↪ Cyborg Software Valorant『Aim Bot] –『Flick Bot』–『Silent Bot』–『Trigger Bot』Software/Ardunio Cheat

Dolaprime zamanından beri tanıyorum almıştım,arcadius aldık sonra lifetime sonra sky çıktı fark istediler verdik sonra blasta geçildi yine fark istediler verdik sonra skayrum dan madvalo geçildi 3 4 gün sonra dt olundu ve piyasadan gittiler bir çok kişinin böyle parası gitmiştir alacaklar bunları göz önünde bulundursun istedim.
same china driver problems karşim

Arcadius aldıktan sonra sorunsuz tüm müşterilere ufak cüzzi bir miktar alıp çok daha kapsamlı bir hileye geçirdik. Blasta geçildiği zaman herkeze sorunsuz key teslimatını yaptım. aynı hafta içerisinde. Blast kendi müşterilerine sc4m attı ve biz durumu üstlenip mağduruiyet gidermek adına hiç piyasaya sürmediğimiz SIKAYRUM Cheatı bu kullanıcalara ücretsiz sunduk. Ondan sonrasında Projeyi destekleyen bir kuruluşa sattık. Ve bu kuruluş bu arkadaşlara VIP sürüm verip mağduriyetini gidermiştir. Yersiz iftira ve karalamalara inanmayınız.
ben başka bir hile developeri olduğum halde hatırlıyorum o zamanları. müşteri kitlem ordan geldi zaten benim. adamlara vip verip adamları 1-2 ay oyaladıktan sonra hile verildi, verildikten sonra dt oldu. dt olduktan sonra kaynak kodu paylaşıldı ve kimse oynayamadı diye hatırlıyorum
kitle demişken yaklaşık 1 yıl falan oldu yani eski hilemden bahsediyorum.

Son düzenleme:
Arcadius aldıktan sonra sorunsuz tüm müşterilere ufak cüzzi bir miktar alıp çok daha kapsamlı bir hileye geçirdik. Blasta geçildiği zaman herkeze sorunsuz key teslimatını yaptım. aynı hafta içerisinde. Blast kendi müşterilerine sc4m attı ve biz durumu üstlenip mağduruiyet gidermek adına hiç piyasaya sürmediğimiz SIKAYRUM Cheatı bu kullanıcalara ücretsiz sunduk. Ondan sonrasında Projeyi destekleyen bir kuruluşa sattık. Ve bu kuruluş bu arkadaşlara VIP sürüm verip mağduriyetini gidermiştir. Yersiz iftira ve karalamalara inanmayınız.
bakaa devrinden biliyorum hile stabil çalışıyordu hilesini sattı mı artık net hatırlamıyorum lifetime aldığımız hilelere ekstra ekstra paralar vererek kullandık blast denilen dolandıcıda sc4m attı kaçtı gitti sonra madvaloya geçti orası da çöp bir ortam muhtemelen bir kaç ay içinde burası da kapatıp gidecek pek güvenilir olacağını sanmıyorum.

Kaç maç dayanıyor ne kadar süre sonra ban yedirtiyor onemli olan o

Kaç maç dayanıyor ne kadar süre sonra ban yedirtiyor onemli olan o
Hile Vanguard tarafından algılanmıyor, 2-3 hafta gibi uzun bir test aşamasıyla testlerini yaptık. Herhangi bir ban/tespit edilme söz konusu olmadığını gördük.

ben başka bir hile developeri olduğum halde hatırlıyorum o zamanları. müşteri kitlem ordan geldi zaten benim. adamlara vip verip adamları 1-2 ay oyaladıktan sonra hile verildi, verildikten sonra dt oldu. dt olduktan sonra kaynak kodu paylaşıldı ve kimse oynayamadı diye hatırlıyorum
kitle demişken yaklaşık 1 yıl falan oldu yani eski hilemden bahsediyorum.
Sayemizde müşterilerinizin olmasına sizin adınıza mutluyuz. Kimseyi oyalamadık. Herkezin keyini bizzat ben teslim ettim, Asılsız iftiralara kulak asmayınız, Hilemiz DT olmamıştır. SIKAYRUM Cheat ile herkeze sorunsuz uzun solukluk hile deneyimi sunduk. Resellerların yapmış olduğu sc4m EXIT lardan developer sorumlu değildir.
image.png

Vip adı altında kullanıcıları verdiğiniz özelliğin hiç bir faydası yoktu. Tek sağladığı fayda 2 hafta erken kullanımdı, 2 haftanın sonunda diğer tüm kullanıcılarla eşit hale geliyodu.

Vip adı altında kullanıcıları verdiğiniz özelliğin hiç bir faydası yoktu. Tek sağladığı fayda 2 hafta erken kullanımdı, 2 haftanın sonunda diğer tüm kullanıcılarla eşit hale geliyodu.
Anlaşmalar sonrasın MadLoader yönetimi, VIP rol içeriğini değiştirmesi bizim ile alakalı değildir.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt