↪ Cyborg Software Valorant『Aim Bot] –『Flick Bot』–『Silent Bot』–『Trigger Bot』Software/Ardunio Cheat

Hile software ama konu baslıgında software/ardunio cheat yazıyor ya onun bi olayı var mı meraktan soruyorum
Onun olayı şu hocam, hile tam sürüme çıktığı zaman, ardunio ve software seçeneği bir arada tek loaderda tek tuşla değiştirilebilir şekilde yapacağız. Hatırlatmak isterim, beta versiyonumuzda yanımızda olan arkadaşlara 2 aylık tam sürüm çıktığında key hediye edeceğiz ☺️

Aslında, güzel bir video içeriği olabilir. Not ettim bu fikri. Flick bot açıp jet ultisiyle adamların üstüne koşmak gibisi yok :talonheart:
Hocam hileyi sizden almıştım devlerden biri bana örnek legit config atmışti onu kullaniyordum flick bit kapalı. Ne işe yarıyor acaba?

Hocam hileyi sizden almıştım devlerden biri bana örnek legit config atmışti onu kullaniyordum flick bit kapalı. Ne işe yarıyor acaba?
Hocam flick bot bolca report yiyebileceğiniz rage bir özellik jet ultisiyle test edebilirsiniz poligonda

discord adresini ver ekleyeyim

hocam flick bot denedim ama adam hareket halindeyse vurulması imkansız oluyor bugün akşam getireceğiniz updateye flickbot düzeltmesi eklerseniz iyi olur
Hocam içiniz rahat olsun bu akşam genel bir update getireceğiz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt