CyborgTeam
Diamond Üye
Gelir hocam, birkaç gün içerisinde konuyu güncelliyeceğim.Poligonda bir jett videosu gelir mi
Gelir hocam, birkaç gün içerisinde konuyu güncelliyeceğim.Poligonda bir jett videosu gelir mi
Forum klasiği haline geldi diye böyle bir talepte bulundum, performansını merakla bekliyorumGelir hocam, birkaç gün içerisinde konuyu güncelliyeceğim.
Sistem, kısa sürede mail adresinize keyinizi iletti, discord sunucumuza gelip olası durumda yardım alabilirsinizSatın aldım ama indirme linki falan hiçbir şey gözükmüyor?
Tabi hocam beklemede kalınForum klasiği haline geldi diye böyle bir talepte bulundum, performansını merakla bekliyorum
2-3 hafta hileyi en rage configde test ettik, ban söz konusu olmadı, Hile Undetecttir. Gönül rahatlığıyla oynuyabilirsinizban yeme olsaılığı kaç legit oyniyacağım
Diyer türemeler gibi değiliz, onbinlerce kişiye aylarca UD hile sağladım. Private olarak sürdürdüğüm bu projenin UD olduğunu söylüyebiliyorum çünkü, haftalarca test ettim. güvenle satın alabilirsiniz.öncedende undetected diye aldım hesap ban yedi 3k boşa gitti
Son durum nedirKullanmaktayım hile gayet güzel çalışıyor. Aim tam oturuyor. Şu anlık bir sikintim yok. Ilerleyen günlerde tekrar fikrimi belirtirim.