g40t
Uzman Üye
Tamam hocam merakla bekliyorumHocam içiniz rahat olsun bu akşam genel bir update getireceğiz
Tamam hocam merakla bekliyorumHocam içiniz rahat olsun bu akşam genel bir update getireceğiz
windows 11de çalışmıyor çünkü çalıştırmak için secure boot kapatman lazım ve w11de secure boot kapatınca valorant açılmıyor yorum kastığın çok belliElinize Emeğinize Sağlık Gerçekten Çok Güzel Çalışıyor 1 saatlik key destekledikleri için çok teşekkür ederim.. Windows 11 de de çalışıyor Bilgisayarım Windows 11 Rahatlıkla Kullanabilirsinizz
hayır dostum çalışıyor dc gel göstereyim ?windows 11de çalışmıyor çünkü çalıştırmak için secure boot kapatman lazım ve w11de secure boot kapatınca valorant açılmıyor yorum kastığın çok belli
Hacım, bizzat yeni update i test ettik sakin kalalımwindows 11de çalışmıyor çünkü çalıştırmak için secure boot kapatman lazım ve w11de secure boot kapatınca valorant açılmıyor yorum kastığın çok belli
hayır dostum çalışıyor dc gel göstereyim ?
hocam win11de çalışmıyor dediniz bana win10 geçtim tüm dosyalarım gitti çalıştırmak için bu şimdi mi söylenir..Hacım, bizzat yeni update i test ettik sakin kalalım
Programın tam sürümünü geliştirmek için yeni yöntemler deniyoruz sürekli, program durmadan güncelleniyor sizlere en stabil hileyi sunmak için , bu bizim görevimizhocam win11de çalışmıyor dediniz bana win10 geçtim tüm dosyalarım gitti çalıştırmak için bu şimdi mi söylenir..
Canınız Sağolsun Onu Bunu Bırakın da Akşamki Güncellemeye Sabırsızlanıyorum <3Programın tam sürümünü geliştirmek için yeni yöntemler deniyoruz sürekli, program durmadan güncelleniyor sizlere en stabil hileyi sunmak için , bu bizim görevimiz
Canınız Sağolsun Onu Bunu Bırakın da Akşamki Güncellemeye Sabırsızlanıyorum <3
Minimize button bug fix Added
Windows 11 support
Recoil speed and recoil distance fixed
Added all resolution support
Aimbot stabilized