↪ Cyborg Software Valorant『Aim Bot] –『Flick Bot』–『Silent Bot』–『Trigger Bot』Software/Ardunio Cheat

Güvenip 1 Aylık Satın Aldım. Yaklaşık 3 Saat Geçti Üst Üste Birsürü Maç Attım LEgit Ayarlarda Henüz Ban Yemedim. Şlk önce çalıştıramadım ama baya yardımcı oldular ve çalıştırabildim. Şuan da bazı eksikleri var ama beta sürümünde oldupu için çok birşey demiyorum. Puanım 10/8 Desteğe Puanım 1000000000000000/10
Teşekkürler, çok kısa sürede betadan çıkıp v1 ile sizlerin karşınızdayım. Yorumlarınız için teşekkürler

Güvenip güvenmemek konusunda kararsız kaldım kaç, tane hile satın aldım hepsi banlattı.
Bize bir şans verin, oldukça uygun bir fiyatlandırma ile karşınızdayız. Hilemiz uzun soluklu bir testten geçti, 2-3 hafta boyunca en rage ayarlarla test edildi herhangi bir ban söz konusu olmadı. Güvenip, hilenin ve oyunun doruklarına çıkmak için bizi tercih edebilirsin :mum:

İlk başta çalışmadı fakat gerekli olan bütün işlemleri teker teker en detayına kadar söyleyip yardımcı oldular hile tıkır tıkır çalışıyor bir problem yok eğer alacaksanız fiyatlar da uygunken direk alın derim şuanlık bir problem sıkıntı çıkmıyor çıkarsa çözerler. <3

Bize bir şans verin, oldukça uygun bir fiyatlandırma ile karşınızdayız. Hilemiz uzun soluklu bir testten geçti, 2-3 hafta boyunca en rage ayarlarla test edildi herhangi bir ban söz konusu olmadı. Güvenip, hilenin ve oyunun doruklarına çıkmak için bizi tercih edebilirsin :mum:
Bu süreçte oyun içi kullanıcıların tepkileri nasıldı hocam?

Bu süreçte oyun içi kullanıcıların tepkileri nasıldı hocam?
Süreçten kastınız, Hile testi mi? Öyleyse hileyi sadece Develop ekibimiz ve harici bir kişi sürdürdü. Güncel olarak müşterilerin tepkilerini görmek için discord sunucumdaki #vouches kanalını okuyabilirsiniz :talonheart:

Süreçten kastınız, Hile testi mi? Öyleyse hileyi sadece Develop ekibimiz ve harici bir kişi sürdürdü. Güncel olarak müşterilerin tepkilerini görmek için discord sunucumdaki #vouches kanalını okuyabilirsiniz :talonheart:
En rage ayarlarda test ederken oyyn içindeki diğer kullanıcıların tepkileri hocam yani takımdaki veya karşı takımdaki

En rage ayarlarda test ederken oyyn içindeki diğer kullanıcıların tepkileri hocam yani takımdaki veya karşı takımdaki
Aslında, güzel bir video içeriği olabilir. Not ettim bu fikri. Flick bot açıp jet ultisiyle adamların üstüne koşmak gibisi yok :talonheart:

Aslında, güzel bir video içeriği olabilir. Not ettim bu fikri. Flick bot açıp jet ultisiyle adamların üstüne koşmak gibisi yok :talonheart:
Evet aslında topluluğa göstere göstere oynamak riskli gibi gözüksede ud'liğine güveniyorsanız ki anladığım kadarıyla güveniyorsunuz çok eğlenceli görüntüler ortaya çıkarabilir :)

Hile software ama konu baslıgında software/ardunio cheat yazıyor ya onun bi olayı var mı meraktan soruyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt