CS2 | VAC hakkında bilgilendirme & Hilelerin tespit edilme yöntemleri

Seni ikna etmek için saçma sapan vakit ayıramam maalesef.
Tabi hep öyle oluyor.

Glow mümkün mü değil mi diye merak ediyorsan satışta olan p2c'lere bakabilirsin. En basit örneği Beta'dan beri Fecurity ve Internal özellik. Şimdi zaten DT oldu diyeceksin ama bunun Glow ile bir alakası yok. Her şey method ile ilgili, özellik ile değil. Sen daha fazla yazma artık cringe barım fullendi.
p2c'ler de zaten zamanla patlıyor dedim yazdığımı okumamışsın. Örnek bile verdim bazı hilelerden.
Kullanılan methodlar da kalıcı bir şekilde ud yapmıyor hileyi. 2-3 ay ban yememek için geçici çözüm olabilir bu tarz şeyler, oldu da :)

Ayrıca lolshanhooku bekliyoruz haberin olsun.

Sen de biliyorsun exsense en iyi external olacak
FgPOzHrXwAANgmy

Ben sitede yazılanları okudum da inv changeri bile yoktu yada ben görmedim. Gayet normal ban yemen.

exsensical.win tabi güvenli odaklı olarak. Ama istediğin çok özellikli rage bi hile ise istediğini aç.
Yok hocam ben rage sevmiyorum legit takılacağım içinde skinchanger inv. Changerda olsun diyordumda sanırım olamıcak.
Ben sitede yazılanları okudum da inv changeri bile yoktu yada ben görmedim. Gayet normal ban yemen.

exsensical.win tabi güvenli odaklı olarak. Ama istediğin çok özellikli rage bi hile ise istediğini aç.
Hocam peki iniuria tavsiye eder misin?

Son düzenleme:
Yok hocam ben rage sevmiyorum legit takılacağım içinde skinchanger inv. Changerda olsun diyordumda sanırım olamıcak.

Hocam peki iniuria tavsiye eder misin?
İnternal hile kullanmak istiyorsan CS:GO'da önerebilirdim iniruia'yı. CS2'de neler yaptılar bakmadım.
Kullananlara sorabilirsin. Eğer güvenlik konusunda sorun yaşayan yoksa alınabilir.

İnternal hile kullanmak istiyorsan CS:GO'da önerebilirdim iniruia'yı. CS2'de neler yaptılar bakmadım.
Kullananlara sorabilirsin. Eğer güvenlik konusunda sorun yaşayan yoksa alınabilir.
Hocam çok kararsız kalıyorum ya. Herkes farklı birşey söylüyor. Biri fecurity çok iyi diyor 10 günden fazladır kullanıyorum diyor sorun yok diyor. Biri fecurity ilk ban dalgasında gider diyor. Hocam senden ricam bı iniuriayı araştırabilir misin? Bende araştırdım ama sizin bilginize benim bilgim bir değil bu hile olayları ile ilgili

Hocam çok kararsız kalıyorum ya. Herkes farklı birşey söylüyor. Biri fecurity çok iyi diyor 10 günden fazladır kullanıyorum diyor sorun yok diyor. Biri fecurity ilk ban dalgasında gider diyor. Hocam senden ricam bı iniuriayı araştırabilir misin? Bende araştırdım ama sizin bilginize benim bilgim bir değil bu hile olayları ile ilgili
Ben niye araştırıyım kendi hilemden başka bir şey açmam kendi hesabımda :D
Fecurity de iniruia da vac dalgasında gidebilir niye gitmesin. Bunlar geliştiricilerin nasıl önlem aldığına ve VAC'ın ne yönde gelişeceği ile ilgili.
Bunları düşünmek istemiyorsan alacağın hile belli.

Ben niye araştırıyım kendi hilemden başka bir şey açmam kendi hesabımda :D
Fecurity de iniruia da vac dalgasında gidebilir niye gitmesin. Bunlar geliştiricilerin nasıl önlem aldığına ve VAC'ın ne yönde gelişeceği ile ilgili.
Bunları düşünmek istemiyorsan alacağın hile belli.
Senin hilen mi? İniuria kullan demedim hocam sadece araştırabilir misin dedim. Senin hilen nedir peki atabilir misin?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt