yepturkish
Diamond Üye
neyi kuanmamamızı önerirsin anlamadım?valla kulanmamanızı oneririm kurtuluşu pağalıya patlar
neyi kuanmamamızı önerirsin anlamadım?valla kulanmamanızı oneririm kurtuluşu pağalıya patlar
knk 100x hwid banım var çok üzgünüm nasıl kaldırabilirim dicektim zaten seni forumdan banlamışlarCSGO DA ODNANIM BANI VARDIR . YALAN YANLIŞ BİLGİLER YAYMAYIN. BAN YEDİNİZ ZAMAN DONANIM YERSINIZ. ANAKART DEYİŞTİRMEDEN OYUNA GİRDİĞİNİZDE TEKRAR BAN YİYOSUNUZ.
Hocam midnight kullanabilirsin. Hem ud hemde fiyat performans ürünü. Daha fazla para verebilirim diyorsan iniuria tavsiyemdir.hocam şuan kernel kullansam ban yer miyim
yoo 8 kere vac yedim öle bişey yokCSGO DA ODNANIM BANI VARDIR . YALAN YANLIŞ BİLGİLER YAYMAYIN. BAN YEDİNİZ ZAMAN DONANIM YERSINIZ. ANAKART DEYİŞTİRMEDEN OYUNA GİRDİĞİNİZDE TEKRAR BAN YİYOSUNUZ.
hayırcs de başka hesaptan hile açsak ana hesabımızda ban yermi aynı bilgisiyarda olduğu için
adam kernel diyo sen mid ve ini diyosun aynı mı senceHocam midnight kullanabilirsin. Hem ud hemde fiyat performans ürünü. Daha fazla para verebilirim diyorsan iniuria tavsiyemdir.