CS2 | VAC hakkında bilgilendirme & Hilelerin tespit edilme yöntemleri

NoName hile için yorum yapmayacağım :D
softhub cs2 software için yorum yapar mısın? prime hesapta 3. maçın ortasında vaclive şak diye ban yapıştırdı

172kxu5.PNG

softhub cs2 software için yorum yapar mısın? prime hesapta 3. maçın ortasında vaclive şak diye ban yapıştırdı
Rus paste hilelerinin birleştiği proje zaten de sdfgjknnkjgfds geçmiş olsun krşm diğer konuda gördüm postunu. Kernel hileyle ban yedirtmeyi nasıl başardılar bunu da bi sormak lazım onlara çünkü ekstra çaba gerektiriyor, zoru başarmışlar.

Rus paste hilelerinin birleştiği proje zaten de sdfgjknnkjgfds geçmiş olsun krşm diğer konuda gördüm postunu. Kernel hileyle ban yedirtmeyi nasıl başardılar bunu da bi sormak lazım onlara çünkü ekstra çaba gerektiriyor, zoru başarmışlar.
destek ekibiyle durumu konuştum +500den fazla cs2 aktif müşterilerinin olduğunu hiçbirinin böyle bi durum yaşamadığını vs söyledi. Bilgisayarım hakkında birkaç bilgi istedi görüntü dosya vs. sonra siktiri çektiler olan bana oldu 510tl kitlediler götüme orsbcuckları:D

destek ekibiyle durumu konuştum +500den fazla cs2 aktif müşterilerinin olduğunu hiçbirinin böyle bi durum yaşamadığını vs söyledi. Bilgisayarım hakkında birkaç bilgi istedi görüntü dosya vs. sonra siktiri çektiler olan bana oldu 510tl kitlediler götüme orsbcuckları:D
Softhub pişmanlıktır knk

Hocam bu kadar güzel bir sohbeti bölmek istemiyorum ama size 3 tane sorum var. Başlıyorum:
1- Sizce fecurity güvenli mi kullandığı method vs?
2- Sizce şu anda hile kullanmak için güzel bir zaman mı yoksa bir müddet daha beklenmeli mi? Beklenecekse de ne kadar beklenmeli?
3- Eğer fecurity yi beğenmiyorsanız siz hangi hileyi tavsiye edersiniz?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :).
iniuria alıyorsun keyfine bakıyorsun dostum 1 yılı aşkın süredir hala aynı hesabımda kullanıyorum

Yazmaktan sıkıldım.

ConVar değiştirmek DT dediğinde sanki hiç değiştirilmemeli ve hiçbir yolu yokmuş gibi algılanıyor. Ama ConVar değiştirmek doğru method ile UD. Bahsettiğin gibi NightMode veya Viewmodel vb gibi özellikler için DT falan değil.

Algılasa bile ban gibi durumlar yok sadece ekstra modül yüklüyor.

Reverse vb konularda "iyiyim/biliyorum" gibi benzer tavırları çok sergiliyorsun. Reverse bilmediğini biliyorum ama bu konuda diretmen ilginç, madem Reverse bilgin var kıçı kırık Usermode AC olan CS2'de local_pawn bile alamayınca neden UC'den yardım dileniyorsun? ( , sonra da ile burada güncel offset konusu açıyorsun sanki kendin yapmışsın gibi.) Bunların yanı sıra zaten boktan Exteria ürününü Crackledim ve orada gördüklerim tam programlama dili bilmeyen amatör işiydi (Protector paste, Auth neredeyse yok, dümdüz Api Call dolu ve UC/Github'u sırtlamışsın) bunları bin kere yazmaktan bıktım, bide üstüne hala "zaten istesem kralını yapardım ama yapmıyorum eğvğveğve" triplerindesin (Fake Crâck'de unutmayalım tabi).
Cidden seni adam etmekle uğraşmaktan sıkıldım, bu çocukça/ergen tavırlarından vazgeç artık.
Convar değiştirmek bir tercihtir. Çok özellik için iyi olabilir ama ben şu anda önermiyorum. Yapan varsa da kendi hilesi birşey demem.
Belki ilerde tekrar untrusted mod gibi bir bölüm yaparsam eklerim ben de.

Şu anda grenade helper, web radar ve xp bot (deadmatch bot) gibi özellikler yapıyorum.
Yaptığım özelliklerin hiçbirinde write kullanmıyorum, bence write olmadan da birçok şey yapılabilir.

Offset paylaşma olayında neden rahatsızsin ki anlamadım uc de paylaşılıyordu burda da paylaşayım dedim. Dumper bana ait kendi dumperim demedim ki zaten. localpawnı istememin nedeni o forumda sürekli paylaşım yapan bir adam var o gün attığında controlleri atmıştı sadece. Normalde tam yukarı bakıp viewanglesden buluyorum(89 float). O konudaki bi adam health dan örnek vermiş.

Pellixi diyosan fake Crâck değildi valla themidaya oep dump atıp temizlenen exeyi patchladım başka bir şey yok. Son loaderlarına bak zaten değişmemiştir.

Api şu anda da var sitede asp.net ile bağlantılı ama şu anda da kullanmıyorum, php writer işimi görüyor. Birkaç güne o sisteme geçebilirim zaten web menu gibi düşüncelerim de vardı. İstersen bi c# example atayım exsense e bağlanan çalıştığını görmüş olursun. Ftp gibi saçmalıkların yapılmaması lazım tabi. Başta aceleyle yapmıştım sonra değişmeye üşendim erteledim hep.
Mesele aslında güvenli bağlantı burda. Login tüm dillerde yapılabiliyor neredeyse.

Ben de cevap yazmaktan sıkıldım başka bir şey konuşalım ya da yazma.
Sen de biliyorsun exsense en iyi external olacak. Çok az bir zaman lazım.
Demiştim kernelde ban yemek imkansız değil diye. Soketten algılandı kesin sajdwjdsh

Son düzenleme:
Doğrudur ama hiç kullanmadım valla 2017'den beri iniuria kullanıyorum lifetime aldığım için hiç başka hile tercih etmedim 2021 yılında banwawe kurban gittik onun dışında başka ban almadım
Ban wave ne zaman gelir bilmiyorum ama bende korkuyorum

Göreceksin exsense en iyi external olacak.
Usermode AC olan oyunlarda External projelere piyasada hiçbir zaman yer olmadı olmaz da. Adam akıllı Internal proje çıkana kadar satabilirsen sat sonra ölür gider.
Diğer bahsettiğin Web özellikleri de TR piyasası için hiç uygun değil. Zaten Web-Radar/Config NadeHelper vb özellikler çok var artık yeni şeyler değiller (bide bi tık geç kalmışsın sanki özellikle External için, NadeHelper vb şeyleri taa oyun Beta'dayken Ext/Int için yapmıştım).
External projelerin pazarlanması hep güvenlik üstünden yürür (sınırlı özellikleri söylemiyorum bile) ama konu VAC gibi Usermode AC'ler olduğunda Internal projeler (sözde) en iyi External projeleri tekte eliyor. Çünkü özellik için sınırlama yok ban gibi korkulacak durumlar da yok, VAC Bypass :) Kısacası aylık max 2000-3000 userbase ile en iyi External projesi olmayı hedefliyorsan o iş biraz yaş (özellikle TR için).
Demiştim kernelde ban yemek imkansız değil diye. Soketten algılandı kesin sajdwjdsh
Socket kullanmıyorlar. (En son öyleydi)

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt