CS2 | VAC hakkında bilgilendirme & Hilelerin tespit edilme yöntemleri

İmzamdaki hesapta kullanıyorum: exsensical.win Mainlik bir hiledir.

Ben teşekkür ederim.
Envanterin güzelmiş hocam .d neyse türk hilesi kullanmaktan nefret ederim ama belki bakarım bilmiyorum. Pek güvenilir olmuyorlar çünkü genelde 1 gün sonra ban yiyorsun türk hilelerinden önceki deneyimlerime bakarsam.

Ben hala o envanterle nasıl ban yemedigini nasıl hile açtığına şaşırıyorum

Arkadaşım hile açsa ve pre girsek benim hesaba bir şey olur mu?

@LOLSHAN kusura bakma hocam rahatsız ediyorum konuda GetAsyncKeystate detect (gibi anladım ben yanlışa lütfen düzelt) bhop için GetAsyncKeystate(VK_SPACE) kullanıyorum bilmiyorum alternatif yolu nedir beni aydınlatırsan sevinirim başka türlü nasıl space olarak atayıp bastığımda bhop yapmasını sağlayabilirim ?

@LOLSHAN kusura bakma hocam rahatsız ediyorum konuda GetAsyncKeystate detect (gibi anladım ben yanlışa lütfen düzelt) bhop için GetAsyncKeystate(VK_SPACE) kullanıyorum bilmiyorum alternatif yolu nedir beni aydınlatırsan sevinirim başka türlü nasıl space olarak atayıp bastığımda bhop yapmasını sağlayabilirim ?
Biraz yanlış anlamışsın. GetAsyncKeyState DT değil, sadece bahsettiğim modülleri hooklayıp GetAsyncKeyState vb API'leri kullanırsan DT.

Sorun o winapiyi kullanman değil dwforcejump kullanıp belleğe veri yazman olacak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt