CS2 | VAC hakkında bilgilendirme & Hilelerin tespit edilme yöntemleri

O hilede untrusted özellik de göremedim. Neyden dolayı tespit edildiğini öğrensek iyi olur.
softhub cs2 software için yorum yapar mısın? prime hesapta 3. maçın ortasında vaclive şak diye ban yapıştırdı

172kxu5.PNG
Softhubdan ban yediğine emin misin dostum başka bir şey kullandın mı?

O hilede untrusted özellik de göremedim. Neyden dolayı tespit edildiğini öğrensek iyi olur.

Softhubdan ban yediğine emin misin dostum başka bir şey kullandın mı?
pcyi ilk aldigimda (3hafta oldu) 420cheats le oynuyordum boş hesapta sonra pcyi formatlayip softhub aldım 2 gün geçtikten sonra prime hesap satın aldım softhubla oynamaya devam ettim 3. maçta vaclivedan ban yedim.

Merhaba, ben başka bir hilenin sahibiyim ama yanıt vereyim;

1) Geliştiriciler fecurity'e untrusted mod eklemişler. Hile normal olarak güvenilir modda başlıyor.
Özellikleri bence yeterli ama faktör düşüren özellikler var onlara dikkat edin.
Hile paste gibi görünmüyor. Kullandığı yöntemleri detaylı incelemeden anlamak zordur.
Son olarak menüsü oldukca mat ve güzel görünüyor.

2) Hile kullanmak için hiç beklemenize gerek yok. exsensical.win'i (kendi hilem) CS2 limited test çıktıktan 2 gün sonra yaptım ve hala geliştiriyorum.
VAC dalgasından endişeleniyorsanız tedirgin olduğunuz hileleri açmayın.

3) Bunun cevabını 2. cevabımda vermişim aslında ;)
Fecurity şahsen benim prime hesabımda kullanacağım bir hile değil. Maini geçtim prime'da bile açacak kadar güvenemedim.
Kullananlara sorabilirsiniz tavsiye edip etmediklerini ama uzun vadede kullanılacak bir hile gibi gelmiyor bana.
Sen ne tavsiye edersin hocam hile olarak?

Aynı işlem adı ile raporlanmasının amacı nedir (PID varken)? cheat.exe/cheat.dll olunca hile mi diyecek? Self-name değiştiriyor çünkü kullanıcı bunu görünce bir şeyler oluyor sanıyor. Yapılan her şey sadece güvenlik amaçlı değil aynı zamanda pazarlama amaçlı. (Senin mantığına göre name önemliyse chrome.exe yap UD oldu? Yada neverlose.exe yap DT oldu?) Bunu anlamak için Reverse bilmen gerekmiyor..

NoName hile için yorum yapmayacağım :D

Hask Check konusunda bu kadar inatcı isen ve belli ki Reverse hakkında pek bilgin yok, EzFrags indirerek Hash değiştirip sonsuza kadar UD olarak oynamaya devam edebilirsin :thinkie:
+ LC paste hook kullanan bir hile.. Söyledikleri değerli değil.

Yazında çok yanlış var, ben düzelteyim.

Sıralı şekilde düzelterek gidicem:

Oyuna olan etkisi (özellikler) Steam veya InGame kontrol edilmiyor. Sadece ServerSide kontroller var ama son SubTick vb geliştirmelerden sonra birçok ServerSide kontrol eksik olduğundan MagicBullet/DoubleTap vb özellikler hala UD.
VAC Bypass yapmamak kadar saçma bir yol olamaz.. Şuana kadar gördüğün her p2c ürünü Bypass yaparak satışa çıkıyor. CS için Internal hilelerde artık Hook değil Bypass önemli.

LazyImporter bir çözüm değil. Glow/Radar/MemAim vb Mem Write yapan özelliklerin DT olma gibi bir durumu yok. Bunları algılayan vektörler CRC ve WinAPI kontrolleri. Netvar kontrolleri ile ilgili bir durum yok. ViewAngle değiştirerek Untrusted ban yeme gibi bir durumda yok. Mem Write yaparken Virtual Write yapıyorsan bu CRC kontrollerine takılabilir ama Phys Write yapıyorsan hiçbir şeyi tetiklemez (bunlar sadece bir örnek). "m_yaw" ConVar'ı için özel bir kontrol yok, bu zaten "Secured" ConVar değil istediğin gibi değiştirebilirsin.

VAC hileler için hash kontrolü yapmaz. Ve GS/NL/AW vb hileler Unique Build oluşturmaz.

NL driver'ı sadece BlueScreen için yükleniyor. Reverser'lara yaptıkları en ufak hatada BlueScreen verdirtmeyi amaçlar.
Tekrardan VAC hilenizin dosyası ile ilgilenmez (veya diğer herhangi bir Anti-Hile).
ConVar değiştirmeyi Int/Ext tür fark etmeksizin yapabilirsin, sadece spooflaman gerekli. Ve hayır External için de bunu yapmak mümkün.
Memory'e yüklenen verilerin çoğu static olarak kalmaz. (Örnek: Bir str = "TEST" belirleyip bunu çağırdıktan sonra otomatik olarak Memory'den temizlenir (Tabi new buffer tanımlamadıysan). Programlama bilgin baya zayıf.)
Tabi bahsettiğin veriler jmp/jnz/call benzeri türler ise (ki sanmıyorum) bunlar algılanmak için bir vektör oluşturmaz. Control Flow bir vektör değil :D

Evet VAC Driver'lara erişim sağlayamaz ama WinAPI'leri hooklayarak kötüye kullanır ve bazı dumplar alır. Önceki mesajda yazdığım gibi.
Windows Test Modu bir güvenlik açığı oluşturmaz veya var olan açığı kapatmaz. Yani tek işe yarayan konu Unsigned Driver Loadlayabilmektir. Test Modu açık olmadan Vulnerable Driver kullanan Mapper ile aldığın sonucu direkt Windows fonksiyonları kullanarak elde edebilirsin. Yani Test Modu kullanmanın veya Test Modu kullanırken Bypass yapmanın bir yararı yok.

Aslında LoadLibrary kullanmana izin verir, bunu engelleyemez. Sadece yüklemeye çalıştığın modülleri kontrol eder ama bunu da amatörce yapar. Path olarak "C:\Windows\System32" vb kullandığın sürece WhiteFlag olarak işaretler ve izin verir :D (Tabi ki DT)
Mmap zaten Custom olur.. Pub olmadığı sürece sonsuza kadar UD. (VAC Usermode kaldığı sürece)

Bu bahsettiğin kontroller sadece ServerSide kontrolleri. CS 1.6'dan beri varlar, SMAC/Faceit(eski) zaten CS:GO için bunları yapıyordu.

AI şuanda aktif değil ama oyun dosyalarında bulunuyor. Önceki mesajımda InGame kategorisinde yazdığım son maddede olan modüllerden bazıları bunu da içeriyor, bu konu hakkında daha fazla free bilgi vermeyeceğim :D
Herşeyi anladım ama glow detect değil demeniz ? Glowu istediğin kişiye sor ne kadar bypass yaparsan yap aniden patlaması ile ünlü

Doğrudur ama hiç kullanmadım valla 2017'den beri iniuria kullanıyorum lifetime aldığım için hiç başka hile tercih etmedim 2021 yılında banwawe kurban gittik onun dışında başka ban almadım
Aynen öyle iniuria detected diyenlere aldırmamak lazım boş sıkıyorlar şu an çatır çatır döktürüyor

Son düzenleme:
Herşeyi anladım ama glow detect değil demeniz ? Glowu istediğin kişiye sor ne kadar bypass yaparsan yap aniden patlaması ile ünlü
Burada anlattığım konuyu anlamamanız garip. Herhangi bir özelliği dümdüz yaptığınızda ban yiyor diye özellik DT diyorsunuz. Sizin methodunuz DT. Sanki hiç kimse yapamaz bir yolu yokmuş gibi konuşmanız saçma. Her şeyin yolu var ve doğru method ile GlowEsp kullanmanın bir riski yok, VAC Bypass yapmasan bile. Ve aniden patlamasıyla da ünlü değil. Geçmişte UC vb gibi forumlarda paylaşılan methodlar fixleniyor diye bunu söylemende bana saçma geliyor.
Ciddi ciddi bunları anlatmak zorunda kalmaktan sıkıldım artık, kafanızı açın biraz.

Burada anlattığım konuyu anlamamanız garip. Herhangi bir özelliği dümdüz yaptığınızda ban yiyor diye özellik DT diyorsunuz. Sizin methodunuz DT. Sanki hiç kimse yapamaz bir yolu yokmuş gibi konuşmanız saçma. Her şeyin yolu var ve doğru method ile GlowEsp kullanmanın bir riski yok, VAC Bypass yapmasan bile. Ve aniden patlamasıyla da ünlü değil. Geçmişte UC vb gibi forumlarda paylaşılan methodlar fixleniyor diye bunu söylemende bana saçma geliyor.
Ciddi ciddi bunları anlatmak zorunda kalmaktan sıkıldım artık, kafanızı açın biraz.
Ben readonly handle kullandığım için artık bu tarz özellikleri yapmıyorum zaten bi daha yapmaya da niyetim yok şu anda. Ama dediğin yanlış.

Tagladığın arkadaş yıllardır internallara hakim birisi.
Özelliği dümdüz yazmak derken zaten externalda başka bir şey yapamazsın, glow radar vb söylediğim özelliklerde retaddr kontrolleri var. Bunların bypassını yapan çok az kişi var
(sadece internalda) ve yaptıkları da kalıcı olmadı zaten. Örnek gamesense, aimware, nl..
Bunların bypassını steame değil kontrolün olduğu client ve engine içine yapacaksın zaten. Danielin bypassı gibi değil.

Ama tabi istiyorsan bunu bize kanıtlayabilirsin. Boş bir hesap oluştur, kendi yaptığın (doğru) glow ve radarı inject et, hesabı paylaş. Herkes haklı olduğunu görsün :)
Herhangi bir özelliği dümdüz yaptığınızda ban yiyor diye özellik DT diyorsunuz.
E detected olduğu için bypassını yapıyorlar ya zaten.. Bu aralar sadece cevap vermek için cevap verdiğini düşünüyorum.

Ama dediğin yanlış.
Özelliği dümdüz yazmak derken zaten externalda başka bir şey yapamazsın, glow radar vb söylediğim özelliklerde retaddr kontrolleri var. Bunların bypassını yapan çok az kişi var
Herhangi bir özelliği dümdüz yaptığınızda ban yiyor diye özellik DT diyorsunuz. Sizin methodunuz DT.
Ama tabi istiyorsan bunu bize kanıtlayabilirsin. Boş bir hesap oluştur, kendi yaptığın (doğru) glow ve radarı inject et, hesabı paylaş. Herkes haklı olduğunu görsün :)
Seni ikna etmek için saçma sapan vakit ayıramam maalesef. Ama Glow mümkün mü değil mi diye merak ediyorsan satışta olan p2c'lere bakabilirsin. En basit örneği Beta'dan beri Fecurity ve Internal özellik. Şimdi zaten DT oldu diyeceksin ama bunun Glow ile bir alakası yok. Her şey method ile ilgili, özellik ile değil. Sen daha fazla yazma artık cringe barım fullendi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt