Royz6
Efsane Üye
paint konusuna bisey diyemem ama gerisi yalan
Yak gel bildğin ne varsa gözüm yok para pulda .
paint konusuna bisey diyemem ama gerisi yalan
Yak gel bildğin ne varsa gözüm yok para pulda .
aga kavgamı ediyonuz samimiyiz diyonuz sonra haz etmiyorum diyonuz ne oluyor olm
seslideydik konuyu açtı bu kim urlsiz satıl yspıyor diye bende dedim aa bu bizim menü bizde skinchanger silent aim filanda var dedim seslide oda kötüleyelim tarzı biseyler dedi…@CosmoCheats sende bu arkadas gibi seviyesi dusukmussun yemin ediyorum alayınız garipsiniz
ozaman böyle tiplerle muhattap olmicaksınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
pasteye benziyor dedim sadece ?seslideydik konuyu açtı bu kim urlsiz satıl yspıyor diye bende dedim aa bu bizim menü bizde skinchanger silent aim filanda var dedim seslide oda kötüleyelim tarzı biseyler dedi…
yorumu silmemi isteme şekli elindeki attıgım ssle tehtid etmesi
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2 yüzlülük yaptığı için yorumu silmesini istedim .
pasteye benziyor dedim sadece ?
yorumu silmemi isteme şekli elindeki attıgım ssle tehtid etmesi
edit: yanlıs ss düzeltiyorum 1dkya
mahircayan eşi benzeri bulunamayacak bir adam kendisi fatih sultan mehmetin öz torunu gibidir@CosmoCheats Yani karnka sen bir saticisin ve senin boyle mesajlarin olmasi o kadar garip ki. Piyasa kimlerin elinde ya bunlara ragmen kaliteli saticilara satasiyorlar ya ben ona ayar oluyorum en cok xD Birde ufacik cocuklardan laf yiyorsun xD
@mahircayan nerde o t***klı adamlarla ugrastigin konularin kanka ya etik olmasada rekabet donuyordu en azindan lvl99 bosslar kapisiyordu suraya bak cocuk dalasi soyle konular gordukce migdem bulaniyor xD