CosmoCheats Support Tool - Leaked

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba
Değerli forum kullanıcıları son günlerde forumda konu olarak açılan hile,prog,Crâck vb. gönderilerde seviyesiz genel ahlaka aykırı hakaret içeren mesajlarla karşılaşıyoruz ve buda bizleri üzüyor husursuzluğa neden oluyor. Ne yazıkki moderatörler olarak ne kadar uyarsakta sözlerimiz kulak arkası ediliyor. Sonkez bu konuya mesaj yazan kullancıları uyarıyorum. Forumda Sevmediğiniz bir içerek paylaşımı veya beyenmediğiniz bir program vb. anlaşamadığınız bir kullanıcının gönderileri olabilir verdiğim örnekteki durumlarda kavga ve tartışma çıkmaması için bu tür konulara yorum yapmayınız. Husursuzluk çıkmamamısı için gerek şahsınıza gerekse de gönderilere ilişkin olarak karşılaştığınız seviyesiz mesajları forum moderatörlerine bildiriniz. Tahrike kapılıp siz de mesaj yazmayınız. Aksi halde sizde cezalandırılırsınız. Her zaman söylediğim gibi bizler burada bir aileyiz lütfen aileye yakışmıyacak davranışlarda bulunmayınız.

Neden her konu bir facia savaş anlamadım gitti ha 😂 KAOS

2 yaşına veriyorum haraketlerinizi cosmo başına admin diye 15 yaşındaki çocuğu koyarlarsa olacağı bu iyi forumlar

O discorda mesaj atiyor şunu yaz bunu yaz.

• Beğen
Tepkiler: Gus
2 yaşına veriyorum haraketlerinizi cosmo başına admin diye 15 yaşındaki çocuğu koyarlarsa olacağı bu iyi forumlar

O discorda mesaj atiyor şunu yaz bunu yaz.
arkadaşla iletişimimi kestim dersimi aldım hocam daha kimseye arkadaşlık kurmam bu forumdan daha

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt