CosmoCheats Support Tool - Leaked

@dofi dostum hadi seni bekliyorum bu rezile haddini bildirmen icin :D

@CosmoCheats Dostum senin hakkında yanılmış olabilirim ama sana tek bi diyeceğim var bu konu üstünden lütfen böyle seviyesi düşük ufak çocuk çoluk ile müşare içerisine girme bu senin seviyeni düşürür bütün foruma rezil etmeye çalıştı seni aklınca iletişimini bağını kopar bu çocukla benden sana demesi
Cosmoya bu yoruma güldüğümü ilettim
Hile lazımsa söyle uğraşma bu kadar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Cosmoyla seste sana kahkaha atmak wdugaudgftwydftyawtydaw
Hile lazımsa söyle uğraşma bu kadar
Dostum bi ikile ya @CosmoCheats böyleleriyle iletişim kurduğuna inanamıyorum :D :D üzüldüm haya kırıklıgına uradım :D :D

edit: yorumu düzenlemiş düzenlemeden önce alıntıladım :D :D tam bi rezilsin ya dostum bak dalgana

Dostum bi ikile ya @CosmoCheats böyleleriyle iletişim kurduğuna inanamıyorum :D :D üzüldüm haya kırıklıgına uradım :D :D

edit: yorumu düzenlemiş düzenlemeden önce alıntıladım :D :D tam bi rezilsin ya dostum bak dalgana
Cosmoyla +600 mesajı olan ben buna güldüm
sütünü içte yat okullar açılıyor yakında uyku düzenini bozma

Mesaj sayısı ne alaka la
unknown.png

forum mesajını demiyorum cosmoyla olan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bi git cosmo diyo hala @CosmoCheats cidden düşükmüşsün dostum bunun gibilerle iletisim kruduna göre bundan sonra soran olursa seni duüşük insanlardan bi şey alma diye belirtirim :D :D

Milleti yalamayı bırakman lazım hayat böyle geçmez birşeyler başarman gerek yaşına veriyorum davranışlarını ve seni forumdaki neyse

• Beğen
Tepkiler: Gus

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt