CosmoCheats Support Tool - Leaked

@CosmoCheats Yani karnka sen bir saticisin ve senin boyle mesajlarin olmasi o kadar garip ki. Piyasa kimlerin elinde ya bunlara ragmen kaliteli saticilara satasiyorlar ya ben ona ayar oluyorum en cok xD Birde ufacik cocuklardan laf yiyorsun xD

@mahircayan nerde o t***klı adamlarla ugrastigin konularin kanka ya etik olmasada rekabet donuyordu en azindan lvl99 bosslar kapisiyordu suraya bak cocuk dalasi soyle konular gordukce migdem bulaniyor xD
size katılıyorum hocam. sadece 14 yasında 1 ssden dolayı elinde güc olsugunu sanan birini atıyorum ben buraya dahada cevap yazmayacagım konuya herkese iyi forumlar

mahircayan eşi benzeri bulunamayacak bir adam kendisi fatih sultan mehmetin öz torunu gibidir
Bende onu diyorum iste @mahircayan gibi adamlar boyle konulari takmaz ugrasacagi adamlar bos adamlar olmaz. Bunlar cocuk dalasi en azindan adam lvl99 bosslarla kapisiyordu sariyordu izlemesi ama bu tur konular mide bulandirici xD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Royz6 Dostum farkettinmi bilmiyorum ama bu sitede seni kimse sevmiyo :D :D herkes seni kotuluyo rezil biri olduğun için :D yerinde olsam çoktan çıkmıştım siteden :D :D

@CosmoCheats sana gelincede dostum hayal kırıklıgına ugradım bu konuda. Satıcı olarak hiç kaliteli çalışmıyosun :D

@Royz6 Dostum farkettinmi bilmiyorum ama bu sitede seni kimse sevmiyo :D :D herkes seni kotuluyo rezil biri olduğun için :D yerinde olsam çoktan çıkmıştım siteden :D :D

@CosmoCheats sana gelincede dostum hayal kırıklıgına ugradım bu konuda. Satıcı olarak hiç kaliteli çalışmıyosun :D
bos bos konustugumuz bir gruptu artık o grubada mesaj atmayacagım ve dikkat edeceğim ders alındı hocam eyvallah

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Foruma geleli 24 saat olmuş nasıl ulaştın bu bilgiye elon musk gibi adamsın maşallah
İnceleme yetenegim iyidir :D :D konuda mesajlar silinmeseydi herkesin senden nefret ettigi anlardın :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt