CosmoCheats Support Tool - Leaked

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Milleti yalamayı bırakman lazım hayat böyle geçmez birşeyler başarman gerek yaşına veriyorum davranışlarını ve seni forumdaki neyse
ağzına penisine sağlık dostum böyle geri ve düşük çocukların burda olması gerekmiyo :D :D

aklınca işte bende büyük reverserim herkesle aram iyi böyleyim söyleyim kendisini taptığı adamlar sanıyo salla iste :D

ağzına penisine sağlık dostum böyle geri ve düşük çocukların burda olması gerekmiyo :D :D

aklınca işte bende büyük reverserim herkesle aram iyi böyleyim söyleyim kendisini taptığı adamlar sanıyo salla iste :D
@L3G hocam +18 görüyorum aaa forumun ahlakını bozuyor

Şu anne babalar bilgisayar telefonları tablet elinden alsalarda şunlardanda kurtulsak cevap verme ilgi istiyor kimse daha önce ilgi vermemiş

gus hocam beni discorddan eklebilir misiniz

Şu anne babalar bilgisayar telefonları tablet elinden alsalarda şunlardanda kurtulsak cevap verme ilgi istiyor kimse daha önce ilgi vermemiş
Cosmoyu yalıyorum wdhıgauydgywgduygfudauwdguawgfduyawgduygwauydguawgdyagwdyujawgdujawdjuwdgybwuajydgugjduagduyagduywdgauwgduaygdwyujdgjshgdjaw

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadasla sadece samimiyiz biraz neyi kafana taktın anlayamadım.(cokda haz ettigim biri degil)
samimiyiz - cokda haz ettigim biri degil ? samimi kelime anlamını biliyormusun dostum

dqwrs4w.png

@L3G hocam +18 görüyorum aaa forumun ahlakını bozuyor
Penis +18 bi kelime degil dostum anladığım kadarıyla ailende seni biraz muhafazakar büyütmüs. Penis senin tabirinle fen dersinde sana ögretilen bisey. Üreme organin. Cahilliğini çocukluğuna veriyorm :D :D

IMG_4795.png
benim gibisini aramaaa başarılar diliyorum sanadaa
arkadas sonradan agır sktir yedigim ssi paylasıyor, anlık sinir ile atmıstım kendisine, cok sert bir cevapla hayır cevabımı aldım. kendisi 14 yasında ses degistirme programı kullanan cocuktur itibar etmeyiniz

arkadas sonradan agır sktir yedigim ssi paylasıyor anlık sinir ile atmıstım kendisine cok sert bir cevapla hayır cevabımı aldım kendisi 14 yasında ses degistirme programı kullanan cocuktur itibar etmeyiniz
Sonunda bekledigim acıklama. Aptal herif defol git forumdan burda istenmiyon :D :D @Royz6

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt