ÇomarValo - Crâcked by Sorik & Caginkyr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size güvenen insanları bu şekilde davranmanız çok büyük hata. Bu konuda çok bilgili olduğunu düşünüyorsunuz fakat ***** sonik bir PAGEGUARD sistemini geçemeyip insanlara 1809 sürümüne mecbur ediyorsunuz. TR problemi COPY PASTE. Teşekkürler.
insanların onu kullanmasının bir faydası yok (ve evet benim samia) lol

=====================
Tespit edildi? = Evet 100% (Driver, VanguardScreenShot)
ve bu sürüm eski

ve insanlar onun Crâck yaptığını falan söyleseler bile, bu sürüm eski olduğu ve giriş sistemi olmadığı için Crâck yapmadı ve bunun üzerine %100 tespit edildi.

Mod denemek istediği için hileyi vermiş ve sizde paylaşmışsınız bu sadece güven zedelemektir evet paste olabilir kimse zaten bu forumda ben tersine mühendisliği çok iyi biliyorum sizin allahınızım vs demiyor boş triplere giriyorsunuz ha mesela teamswapper satan çocuk vardı ben kodladım vs diye övünüp duruyordu ama aslı paste mesela bu tip ben şu yum diyen kendini bilmiş insanlara karşı yapılabilir chair Tüm source bana ait vs demedi nede başka birşey zaten driverde detect daha üstüne bir şey yazma gereği duymuyorum
öncelikle hileyi samiadan aldım isteyerek vermedi tabi moderatörden falan değil driver zaten ona ait diğer teamswapperin loaderini ve yeni driverini veren samiaydı rekyse satması verdimi icin vermedimi bilmem moderatörden falan aldığım yok ortada tamamen orjinal bi srcde göremiyorum açıkcası kısacası diğer teamswapper satışında rekysin arkasında duran adamla bu hilenin driverini yapan adam aynı şahıs :D

tam lafını ediyodum bak geldi ÜWERÜQWEPRQWÜERNIQWEÜR
Sorik: öncelikle hileyi samiadan aldım isteyerek vermedi tabi moderatörden falan değil driver zaten ona ait diğer teamswapperin loaderini ve yeni driverini veren samiaydı rekyse satması verdimi icin vermedimi bilmem moderatörden falan aldığım yok ortada tamamen orjinal bi srcde göremiyorum açıkcası kısacası diğer teamswapper satışında rekysin arkasında duran adamla bu hilenin driverini yapan adam aynı şahıs :D
kusura bakmayın ama benden bir şey satın almadınız // ve neden hilemi özel bırakayım // ve sen benim Chairdll ile hilemi aldın çünkü ben ona ilettim lol ve o sana bedava verdi lmfao
ve ayrıca Chairdll'nin d0landırıcı olduğunu söyleyebilirim.

ve benim bu versiyonum için bir baypas oluşturmaya çalışırken iyi şanslar!!!
Daha fazla kazandığım ölümsüz hesabımda oynayacağım
https://imgur.com/a/QFHYRVq

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kusura bakmayın ama benden bir şey satın almadınız // ve neden hilemi özel bırakayım // ve benim hilemi Chairdll ile aldınız, neden ona ilettim lol
ve ayrıca Chairdll'nin d0landırıcı olduğunu söyleyebilirim.
Ne konuda benim birden fazla alışverişim oldu ama dolandırılma gibi bi şey yaşamadım ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
içindeki ürünleri azar azar internette yayınlıyor
benimki gibi
valla dedim her şey sadece kullanma yoksa çok güzel bir ban alırsın
Ban olayı umrumda değil yayınlamadığı hileyi sadece arkadaş ortamına vs paylaşmıştır diye düşünüyorum bize herhangi bir satışı veya başka bir şey yapılmadı

Tam olarak dediğini anlayamadım ingilizce yazsan biraz daha anlaşılır olur çeviri cümleleri karıştırıyor

Ban olayı umrumda değil yayınlamadığı hileyi sadece arkadaş ortamına vs paylaşmıştır diye düşünüyorum bize herhangi bir satışı veya başka bir şey yapılmadı

Tam olarak dediğini anlayamadım ingilizce yazsan biraz daha anlaşılır olur çeviri cümleleri karıştırıyor
lol , why he posted here then lol , just for people use this shit , if its detected people cant use and etc
he just lying and lying and more lying he said buy from me but im not selling etc

lol , why he posted here then lol , just for people use this shit , if its detected people cant use and etc
he just lying and lying and more lying he said buy from me but im not selling etc
I dont quite understand your fight with the chair youd better talk to him and take care of him

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt