ÇomarValo - Crâcked by Sorik & Caginkyr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Driver ad
Driver Adı TEAMVİWER yapmak acaba kimin aklına geldi kimlerin gözünün önünde TEAMVİWER diye driver oluşturdum ufi memory yönetmi ile acaba. o driver yöntemi apexle başlayıp uzun zamandır zaten githubda vardı.
t53qqgO.png

:d?

Hilesinin creklendiğini gören ve R yapıp ben aslında paylaşacaktım bunu bedava diyen ChairDLL'nin sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü siâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval kelile-i çehre el-simadûdar-ul tecr-mün el-tehra sifad

idNlNDJ.jpg

guproda cmd açık kalıyor madspooferda ara sıra oluyor benimki msi archine crackı nerden bulabilirim
https://cheatglobal.com/konu/archin...lar-icin-spoofer-ban-kaldirma-programi.16373/
https://cheatglobal.com/konu/lydian-spoofer-1-8-3-Crâcked.16585/#post-200718
bu iki konuyada bak bro lydian spoofer ve archine asuslarda çalışmayabilir

valorant hilesi, valorant hack, valorant cheat, valorant aimbot, valorant color aimbot, valorant triggerbot, valorant wallhack, valorant esp hack

unknown.png

( 1809 sürüm zorunludur. )
1 - ) boot dosyalarını usbye atın
2 - ) secure boot kapatın csm boot açıksa onuda uefi boot yapın yada kapatın
3 - ) usb üzerinden boot edin
Efi boot videolu anlatım
( load nelory.efi yerine memory.efi yazın )

Cwubsa yardımları için teşekkürler

Size güvenen insanları bu şekilde davranmanız çok büyük hata. Bu konuda çok bilgili olduğunu düşünüyorsunuz fakat ***** sonik bir PAGEGUARD sistemini geçemeyip insanlara 1809 sürümüne mecbur ediyorsunuz. TR problemi COPY PASTE. Teşekkürler.

Size güvenen insanları bu şekilde davranmanız çok büyük hata. Bu konuda çok bilgili olduğunu düşünüyorsunuz fakat ***** sonik bir PAGEGUARD sistemini geçemeyip insanlara 1809 sürümüne mecbur ediyorsunuz. TR problemi COPY PASTE. Teşekkürler.
driveri ben yapmadım hile banada ait değil azıcık okuma yazmaya yetecek beynin varsa başlığı okuyup yorumunu düzenleyebilirsin xD

eeee yanlız hileyi yapan biz değiliz.

ya krdşm sende bi kere b0k atma bişeye icraat yap tanıyoz seni boş adamsn. Boş gezenin boş kalfasısın .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt