ÇomarValo - Crâcked by Sorik & Caginkyr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gupro yada madspoofer kullan anakartın asus değilse archine Crâck var onu kullanabilirsin bios up/down zorunlu van152 veya val51 alıyosan birde format at
guproda cmd açık kalıyor madspooferda ara sıra oluyor benimki msi archine crackı nerden bulabilirim

valorant hilesi, valorant hack, valorant cheat, valorant aimbot, valorant color aimbot, valorant triggerbot, valorant wallhack, valorant esp hack

unknown.png

( 1809 sürüm zorunludur. )
1 - ) boot dosyalarını usbye atın
2 - ) secure boot kapatın csm boot açıksa onuda uefi boot yapın yada kapatın
3 - ) usb üzerinden boot edin
Efi boot videolu anlatım
( load nelory.efi yerine memory.efi yazın )

Cwubsa yardımları için teşekkürler

ban yedirtiyormu sadece esp olduğu için sormak istedim

Crâcked değilde güvendiğim benden sadece denemek istediği için verdiğim bir modun(@CaginKyr ) benimle alakası olmayan müşterim olmayan sadece dclerde gezen bir adama sinir olduğu için benim emeğimi ve eğlence ürünümü dağıtması daha doğru olur. Gerçekten maddi olarak 5 gram umrumda değil zaten satmayı düşünmediğimi herkes biliyordu geliştirip bedava paylaşacağımı vs ama izin dahi istemeden haber dahi vermeden bunu yapmak manevi olarak cidden hoş olmadı.
Senle hiç alakası olmayan birinin neden driverini kullanıyorsun ki?

1809 r3 build 17763.379 çalıştırırmı bu sürümde

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
OOO bu gün hile günümü maşallah sorik saol

Driver ad
Senle hiç alakası olmayan birinin neden driverini kullanıyorsun ki?
Driver Adı TEAMVİWER yapmak acaba kimin aklına geldi kimlerin gözünün önünde TEAMVİWER diye driver oluşturdum ufi memory yönetmi ile acaba. o driver yöntemi apexle başlayıp uzun zamandır zaten githubda vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt