ÇomarValo - Crâcked by Sorik & Caginkyr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can anyone tell how to get into uefi boot?
Please help

Buradaki anlatılan senin beynine girmedi sanırım. Pack atılmayan bir exeyi ve lisans sistemi olmayan bir exeyi haha kırdım diye sevinip paylaşman çok üzücü. Biraz kitap oku ve kendini geliştirmeni öneririm.
Kitap diye "Daha adil bir dünya" okumuşsun galiba.

Crâcked değilde güvendiğim benden sadece denemek istediği için verdiğim bir modun(@CaginKyr ) benimle alakası olmayan müşterim olmayan sadece dclerde gezen bir adama sinir olduğu için benim emeğimi ve eğlence ürünümü dağıtması daha doğru olur. Gerçekten maddi olarak 5 gram umrumda değil zaten satmayı düşünmediğimi herkes biliyordu geliştirip bedava paylaşacağımı vs ama izin dahi istemeden haber dahi vermeden bunu yapmak manevi olarak cidden hoş olmadı.
ban durumu ne alemde hocam

Arkadaşlar Çok Hızlı Ban Atıyor saMia'nın Arkadaşı Olarak Söylüyorum!

Size güvenen insanları bu şekilde davranmanız çok büyük hata. Bu konuda çok bilgili olduğunu düşünüyorsunuz fakat ***** sonik bir PAGEGUARD sistemini geçemeyip insanlara 1809 sürümüne mecbur ediyorsunuz. TR problemi COPY PASTE. Teşekkürler.
adam ücretsiz hile veriyor sanki para vermissin gibi tatava yapmıssın çok istiyorsan page guardlı sürümüne yada başka hileye para ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt